طرز تهیه آش رشته خوشمزه با کشک برای ۴ نفر ساده و سریع
طرز تهیه آش کشک برای ۴ نفر
طرز تهیه آش رشته سبزی خوشمزه مجلسی جا افتاده برای ده نفر ،آش رشته یکی از غذای های محلی و اصیل ایرانی میباشد که طرفداران زیادی را نیز به خود اختصاص داده است . این غذای بسیار خوشمزه و ساده مناسب برای فصل سرما میباشد بصورتی که در تمام رستوران های سنتی ایران سرو میشود . آش رشته را میتوان در تمامی شهرهای ایران پیدا نمود و در میان اقوام ایرانی با روش های مختلف این غذا طبخ میشود.برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه آش رشته برای ۴ نفر در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.
مواد لازم آش رشته برای ۴ نفر | |
نخود و لوبیا چیتی | یک استکان |
عدس | یک استکان |
پیاز داغ | یک لیوان سر پر |
سبزی آشی | یک کیلو |
رشته آشی | نصف بسته |
نعناع خشک | یک قاشق غذاخوری |
کشک | به میزان لازم |
نمک و زردچوبه و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
طرز تهیه آش رشته ساده
مرحله ۱
ابتدا نخود و لوبیا را نیم پز کرده و بعد از آن عدس را اضافه نمایید این مواد را با هم بپزید , یکی از نکات برای طرز تهیه آش رشته این است که اگر در حین پخت غذا آب آن را چند بار عوض کنید رنگ غذا بهتر شده و نفخ حبوبات نیز گرفته خواهد شد.
مرحله ۲
یک ساعت بعد از اضافه نمودن عدس نیمی از پیاز داغ را به حبوبات اضافه کرده و چند دقیقه بعد سبزی آشی را اضافه کنید مواد را بخوبی با هم مخلوط کرده و در قابلمه را برای ۵ دقیقه نبندید تا رنگ سبزی ها تیره نشود.
مرحله ۳
پس از مخلوط نمودن مواد در ظرف را بسته و اجازه دهید آش با حرارت ملایم اجاق گاز بپزد .رشته را نیم ساعت قبل از سرو نمودن به مواد اضافه نمایید . از کشک و نعناع داغ هم برای تزیین آش رشته میتوانید استفاده نمایید.
مرحله ۴
نکته : اگر مدت زمان اضافه کردن رشته ها بیشتر باشد رشته های درون قابلمه به هم چسبیده و برای جدا کردن آن باید مواد را با کفگیر تفکیک کنیم این کار ظاهر غذای ما را خراب میکند . نکته : بعد از اضافه نمودن رشته آشی نمک و زرد چوبه و فلفل سیاه را اضافه نمایید.
مرحله ۵
اگر آش شما رقیق شد یک ربع پایانی یک قاشق آرد گندم را در یک لیوان آب حل کنید و به آش اضافه نمایید. برای تهیه نعنا داغ از روغن مایع استفاده کنید. سبزیِ آش تره، جعفری، اسفناج، گشنیز و شویده که نسبتاشون مساوی میباشد.
مرحله ۶
رشته اصفهان نیز از مطلوب ترین رشته ها میباشد . توجه داشته باشید که هر چی پیاز داغ و سیر داغِ آش رشته شما زیاد باشد ، در پایان کار غذا لعاب دار تر و خوشمزه تری خواهبد داشت.
منبع:faride_mohammadian_