طرز تهیه کتلت گوشت و سیب زمینی خام در فر شام دو نفره ساده و سریع
طرز تهیه کتلت گوشت و سیب زمینی
مواد لازم برای تهیه کتلت | |
سیب زمینی خام | ۴ عدد متوسط |
پیاز | ۲ عدد کوچک |
هویج خام | ۱عدد |
گوشت چرخ کرده | ۲۰۰ گرم |
تخم مرغ | ۱عدد |
پودر نان سندویچی یا تست | نصف پیمانه |
نمک و ادویه | به میزان لازم |
پاپریکا | کمی |
پودر آویشن | به میزان لازم |
طرز تهیه کتلت گوشت و سیب زمینی
مرحله اول
پوست پیاز و هویج و سیب زمینی را بگیرید و در ابعاد کوچک خرد کنید. همه مواد را درون غذاساز بریزید و میکس کنید. گوشت چرخ کرده را همراه با تخم مرغ و پودر نان اضافه کنید نمک و ادویه را هم فراموش نکنید.
مرحله دوم
تمام مواد را دوباره با غذاساز مخلوط کنید تا یکدست شوند. کمی ( در حدود ۱۵ دقیقه) به مواد استراحت دهید. روغن را درون تابه بریزید و صبر کنید تا داغ شود، از مواد مقداری بردارید و درون تابه بریزید.
مرحله سوم
سعی کنید تا در حد امکان ضخامت کتلت کم باشد تا در هنگام سرخ کردن کاملاً مغز پخت شوند. قسمت های داخلی نان ساندویچی و کناره های نان تست را خشک و آسیاب کنید و با پودر نان تهیه کنید.
مرحله چهارم
اگر می خواهید کتلت را درون فر بپزید بعد از اینکه آنها را حالت دادید درون سینی فر چیده و روی کتلت پنیر پیتزا و فلفل دلمه ای و گوجه خرد شده و ذرت بپاشید. سینی را درون فر داغ برای ۱۵ دقیقه با دمای ۱۰۰ درجه قرار دهید.
منبع : deserkade_t.a