میگو پفکی طرز تهیه خوراک دونفره خوشمزه رستورانی با ماءالشعیر
طرز تهیه میگو پفکی
میگو پفکی یکی دیگر از انواع غذاهای خوشمزه و مجلسی می باشد که می توانید آنرا با استفاده از میگو تازه تهیه نمایید .
مواد لازم برای خوراک ۲ نفرمواد لازم برای تهیه میگو پفکی
- میگو پاک شده : ۴۰۰ گرم
- سیر له شده یا پودر سیر: ۲ حبه
- زعفران و آرد سفید : به میزان لازم
- ماءالشعیر (آب جو) : نصف پیمانه
- بیکینگپودر : ۱ قاشق چای خوری
- روغن مایع : ۲ قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل: به مقدار لازم
طرز تهیه میگو پفکی
مرحله اول
برای تهیه و پخت میگو پفکی ابتدا باید میگوها را کاملاً پاک کنید و پس از آن پشت آنها را برش بزنید سپس مواد مرینیت میگو را آماده می کنید برای اینکار سیر له شده را همراه با پودر سیر و زعفران مخلوط کنید سپس به این مواد بیکینگ پودر و ماءالشعیر را اضافه کنید .
مرحله دوم
حالا به این مواد روغن مایع نمک و فلفل را اضافه کنید به خوبی با هم مخلوط کنید تا کاملا یکدست شوند پس از انجام این کار آرد سفید را آرام آرام اضافه کنید تا سس شما به غلظت ماست برسد . میگوها را به این سس آغشته کنید .
مرحله سوم
مواد را برای ۴۰ دقیقه تا یک ساعت استراحت دهید تا ادویه و چاشنی ها به خورده خوراک میگو برود . درون ماهی تابه روغن ریخته و روی اجاق گاز قرار دهید هنگامی که روغن داغ شد میگوها را درون ماهیتابه ریخته و سرخ نمایید .