طرز تهیه میگو پفکی

طرز تهیه میگو پفکی ترد و مجلسی بدون ماست آقای جوادجوادی

میگو پفکی یکی دیگر از انواع غذاهای خوشمزه و مجلسی می باشد که می توانید آنرا با استفاده از میگو تازه تهیه نمایید .

مواد لازم برای خوراک ۲ نفر

مواد لازم برای تهیه میگو پفکی

  • میگو پاک شده : ۴۰۰ گرم
  • سیر له شده یا پودر سیر: ۲ حبه
  • زعفران و آرد سفید : به میزان لازم
  • ماءالشعیر (آب جو) : نصف پیمانه
  • بیکینگ‌پودر : ۱ قاشق چای خوری
  • روغن مایع : ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل: به مقدار لازم
دستور پخت

طرز تهیه میگو پفکی

مرحله اول

برای تهیه و پخت میگو پفکی ابتدا باید میگوها را کاملاً پاک کنید و پس از آن پشت آنها را برش بزنید سپس مواد مرینیت میگو را آماده می کنید برای اینکار سیر له شده را همراه با پودر سیر و زعفران مخلوط کنید سپس به این مواد بیکینگ پودر و ماءالشعیر را اضافه کنید .

مرحله دوم

حالا به این مواد روغن مایع نمک و فلفل را اضافه کنید به خوبی با هم مخلوط کنید تا کاملا یکدست شوند پس از انجام این کار آرد سفید را آرام آرام اضافه کنید تا سس شما به غلظت ماست برسد . میگوها را به این سس آغشته کنید .

مرحله سوم

مواد را برای ۴۰ دقیقه تا یک ساعت استراحت دهید تا ادویه و چاشنی ها به خورده خوراک میگو برود . درون ماهی تابه روغن ریخته و روی اجاق گاز قرار دهید هنگامی که روغن داغ شد میگوها را درون ماهیتابه ریخته و سرخ نمایید .

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 8 اردیبهشت 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.