مرغ زعفرانی
مرغ زعفرانی
مرغ زعفرانیطرز تهیه و پخت مرغ زعفرانی خوشمزه و مجلسی سرخ شده آبدار رستورانی ، مرغ منبع خیلی خوب پروتئین است و ۱۲۰ گرم آن حدود ۷۰ درصد نیاز پروتئین بدن را برآورده می سازد. افرادی که می خواهند که مقدار چربی غذای شان را کم کنند، می توانند از گوشت مرغ استفاده کنند. لخم ترین قسمت گوشت مرغ، گوشت سینه می باشد که در مقایسه با ران، چربی اش نصف است.
طرز تهیه خوراک مرغ برای ۲ نفرمواد لازم برای تهیه مرغ زعفرانی
- مرغ :۲ تکه ران کامل
- پیاز:۲عدد درشت
- سیر:۶حبه
- نمک زرچوبه زعفران:به مقدارلازم
- آبلیمو:به میزان دلخواه
طرز تهیه مرغ زعفرانی
برای تهیه خورشت مرغ خوشمزه و دلچسب ابتدا تکه های مرغ را پشت و رو نمک میزنیم سپس برای مدت زمان ۲۰ دقیقه صبر میکنیم تا خون آب مرغ جدا شود سپس یک ماهیتابه را بر روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار میدهیم کمی روغن و پس از آن زعفران اضافه میکنیم تکه های مرغ را درون تابه ریخته و تفت میدهیم ، دقت کنید درب ظرف باز باشد این کار باعث میشود طعم مرغ حفظ شود و پس از پخت تکه های مرغ شما کوچک نشود ، در همین حال درون تابه ای جداگانه پیاز را بصورت خلالی خرد کرده و همراه با کمی نمک تفت میدهیم کمی که پیاز ها تغییر رنگ داد سیر خرد شده را اضافه میکنیم سپس زردچوبه را اضافه میکنیم ، کمی که مواد تفت داده شد ۲ لیوان آب جوش درون تابه ریخته و بعد از آن تکه های مرغ را اضافه کنید نیمی از زعفران را به خورشت اضافه کرده
در مرحله بعد ۲ قاشق غذاخوری آبلیمو به خورشت اضافه کرده و برای مدت زمان ۶۰ دقیقه اجازه دهید تا حسابی خورشت غلیظ و جا افتاده شود بعد از گذشت این زمان الباقی زعفران را همراه با ۲ قاشق غذاخوری آبلیمو دوباره به خورشت اضافه کنید بعد از گذشت ۳۰ دقیقه مرغ زعفرانی شما آماده برای سرو شده است .