طرز تهیه پلو شوشتری

طرز تهیه پلو شوشتری خوشمزه و مجلسی با مرغ و گوشت

پلو شوشتری غذای خوشمزه و محلی مخصوص جنوب کشور میباشد . شما این خوراک سنتی خوش طعم را میتوانید هم با مرغ و هم با گوشت گوسفندی در منزل تهیه نمایید .

مواد مورد نیاز برای تهیه پلو

مواد لازم برای تهیه پلو شوشتری

برنجسه پیمانه
لوبیا چشم بلبلییک و نیم لیوان
پیاز متوسطدو عدد
سینه مرغدو عدد
نمک، فلفل، زردچوبه، دارچین، پودر زیرهبه مقدار لازم
زعفروننصف استکان
شوید تازه یا خشکیک و نیم لیوان
دستور تهیه

طرز تهیه پلو شوشتری

مرحله اول

برای پخت پلو شوشتری ابتدا باید لوبیاها را یک ساعت قبل از آشپزی درون آب بخیسانید سپس آنها را همراه با دو لیوان آب درون قابلمه ریخته و برای مدت زمان ۳۰ دقیقه با حرارت ملایم بپزید مراقب باشید زیاد بر روی اجاق گاز نمانند و لوبیا ها له نشوند .

مرحله دوم

در ادامه پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و درون ماهیتابه همراه با روغن یا کره محلی تفت دهید پس از اینکه پیاز ها سبک شدند به آن زردچوبه را اضافه نمایید کمی مواد را با هم مخلوط کرده و پس از آن سینه های مرغ خرد شده را به پیاز داغ اضافه کنید و با هم تفت دهید

مرحله سوم

در مرحله بعد به این مواد دارچین را همراه با زیره و نمک و فلفل اضافه کنید و برای ۱۵ دقیقه اجازه دهید تا خوراک مرغ بپزد تا حالا زمان آن رسیده که زعفران و لوبیاهای پخته شده را به مرغ اضافه نمایید و در آخر شوید را اضافه کنید و باهم مخلوط نمایید

مرحله چهارم

حالا نوبت پخت برنج می‌باشد ، برنج را با نمک بپزید و پس از آبکش کردن ، کف قابلمه را چرب کنید ته دیگ خود را قرار دهید و بعد از آن به صورت لایه لایه برنج و مرغ را اضافه کنید و آنها را با هم مخلوط نمایید و در پایان زعفران را اضافه کنید و برای مدت زمان ۴۰ دقیقه با حرارت کم اجازه دهید تا برنج دم بکشد اکنون پلو‌ مجلسی شما آماده برای سرو می باشد .

آخرین بروز رسانی در : شنبه 9 مرداد 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.