طرز تهیه پیراشکی اسفناج

راز های پخت پیراشکی اسفناج خوشمزه ساده بدون گوشت و مرغ حرفه ای

پیراشکی اسفناج را در خانه و خیلی راحت تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید با ما همراه شوید و از دستور پخت این پیراشکی ساده و خوشمزه نهایت استفاده را ببرید .

مواد لازم برای خوراک ۲ نفر

مواد لازم برای تهیه پیراشکی اسفناج

  • اسفناج… ۴۰۰ گرم⠀
  • زرده تخم مرغ… ۱ عدد⠀
  • خمیر پیراشکی… به مقدار لازم⠀
  • آرد… به مقدار لازم⠀
  • پنیر پیتزا و پنیر سفید… به مقدار لازم⠀
  • نمک و روغن و زعفران… به مقدار لازم⠀
دستور پخت

طرز تهیه پیراشکی اسفناج

مرحله اول

اگه میخواهید یک پیراشکی اسفناج عالی و خوش طعم داشته باشید سعی کنید از سبزی اسفناج تازه استفاده کنیم برای شروع اسفناج را همراه با مقداری روغن و نمک درون ماهیتابه ریخته و تفت دهید تا زمانی که به خوبی سرخ شوند .

مرحله دوم

پس از تفت دادن اسفناج ها ، روی میز کار خود را آرد بپاشید سپس خمیر را آماده را روی آرد قرار دهید ، خمیر خود را برش بزنید سپس روی آن را با اسفناج و پنیر پیتزا پر کنید ، حالا خمیر را همانند تصویر جمع کنید و لبه های آن را محکم کنید .

مرحله سوم

اکنون باید ظرف مخصوص فر گاز را چرب کنید سپس پیراشکی ها را درون ظرف بچینید حالا درون یک کاسه زرده تخم مرغ و زعفران را با هم مخلوط کنید و با فرچه به روی پیراشکی ها بزنید ضعف را برای مدت ۲۰ دقیقه درون فر قرار دهید با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد اکنون پیراشکی خانگی شما آماده برای سرو می باشد

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 14 اسفند 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.