تهیه و پخت پیراشکی اسفناج خانگی ساده و خوشمزه با پنیر پیتزا
طرز تهیه پیراشکی اسفناج
پیراشکی اسفناج را در خانه و خیلی راحت تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید با ما همراه شوید و از دستور پخت این پیراشکی ساده و خوشمزه نهایت استفاده را ببرید .
مواد لازم برای خوراک ۲ نفرمواد لازم برای تهیه پیراشکی اسفناج
- اسفناج… ۴۰۰ گرم⠀
- زرده تخم مرغ… ۱ عدد⠀
- خمیر پیراشکی… به مقدار لازم⠀
- آرد… به مقدار لازم⠀
- پنیر پیتزا و پنیر سفید… به مقدار لازم⠀
- نمک و روغن و زعفران… به مقدار لازم⠀
طرز تهیه پیراشکی اسفناج
مرحله اول
اگه میخواهید یک پیراشکی اسفناج عالی و خوش طعم داشته باشید سعی کنید از سبزی اسفناج تازه استفاده کنیم برای شروع اسفناج را همراه با مقداری روغن و نمک درون ماهیتابه ریخته و تفت دهید تا زمانی که به خوبی سرخ شوند .
مرحله دوم
پس از تفت دادن اسفناج ها ، روی میز کار خود را آرد بپاشید سپس خمیر را آماده را روی آرد قرار دهید ، خمیر خود را برش بزنید سپس روی آن را با اسفناج و پنیر پیتزا پر کنید ، حالا خمیر را همانند تصویر جمع کنید و لبه های آن را محکم کنید .
مرحله سوم
اکنون باید ظرف مخصوص فر گاز را چرب کنید سپس پیراشکی ها را درون ظرف بچینید حالا درون یک کاسه زرده تخم مرغ و زعفران را با هم مخلوط کنید و با فرچه به روی پیراشکی ها بزنید ضعف را برای مدت ۲۰ دقیقه درون فر قرار دهید با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد اکنون پیراشکی خانگی شما آماده برای سرو می باشد