تهیه املت با مخلفات کامل املت اسفناج و پنیر رولی و رستورانی
طرز تهیه املت اسفناج و پنیر
املت اسفناج و پنیر یک صبحانه و یا میان وعده کامل میباشد ، شما هر چه از چاشنی و سبزیخات مختلف و بیشتری استفاده کنید این املت خوشمزه و لذیذ تر خواهد شد . افرادی که بیماری ورم مفاصل ، سنگ کلیه و سنگ مثانه دارند حتما قبل از مصرف اسفناج باید با مشاوره تغذیه یا پزشک مشورت کنند.
مواد لازم برای خوراک ۴ نفر- اسفناج : ۶۰۰ گرم
- تخم مرغ : ۴ عدد
- لیمو ترش : ۲ قاشق چایخوری
- کره : ۳ قاشق غذا خوری
- پیاز : ۱ عدد
- نمک فلفل قرمز فلفل سیاه : ۱/۲ قاشق چایخوری
- سیر : ۲ حبه
- جوز هندی : ۱/۴ قاشق چایخوری
- آرد : ۲ قاشق غذا خوری
- پنیر پارمسان : ۸۰ گرم
طرز تهیه املت اسفناج
مرحله اول
برای تهیه املت اسفناج و پنیر ابتدا پیاز را به صورت خلالی خرد کنید ، حالا پیاز را با کره درون ماهیتابه ریخته بر روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار بدید حالا نمک را با شیر بریده شده و فلفل سیاه و فلفل قرمز جزء هندی اضافه کنید و مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید .
مرحله دوم
هنگامی که پیازها نرم شد اسفناج را با آب لیموترش اضافه کنید و با هم تفت دهید ، تا اسفناج ها نرم شوند . حالا درون یک ماهیتابه جداگانه تخم مرغ ها را با کمی کره بریزید کمی که سفت شدند اسفناج ها را به املت خانگی اضافه کنید .
مرحله سوم
حالا و در در آخرین لحظات پخت غذا با پنیر پارمسان را اضافه کنید پس از اضافه کردن پنیر نیمی از املت خوشمزه را جمع کرده و روی طرف دیگر آن قرار دهید تا به کمک پنیر به هم بچسبد پنیر که ذوب شد اجاق گاز را خاموش کنید . توجه داشته باشید که اسفناج نباید در هنگام پخت له شود . اسفناج فواید بی شماری دارد اما باید به این موضوع توجه داشت که برای همه افراد هم مفید نیست و برخی بیماران نمی توانند بدون مشورت با پزشک اسفناج مصرف کنند.