طرز تهیه املت اسفناج و پنیر

طرز تهیه املت اسفناج و پنیر

املت اسفناج و پنیر یک صبحانه و یا میان وعده کامل میباشد ، شما هر چه از چاشنی و سبزیخات مختلف و بیشتری استفاده کنید این املت خوشمزه و لذیذ تر خواهد شد . افرادی که بیماری ورم مفاصل ، سنگ کلیه و سنگ مثانه دارند حتما قبل از مصرف اسفناج باید با مشاوره تغذیه یا پزشک مشورت کنند.

مواد لازم برای خوراک ۴ نفر
  • اسفناج : ۶۰۰ گرم
  • تخم مرغ : ۴ عدد
  • لیمو ترش : ۲ قاشق چایخوری
  • کره : ۳ قاشق غذا خوری
  • پیاز : ۱ عدد
  • نمک فلفل قرمز فلفل سیاه : ۱/۲ قاشق چایخوری
  • سیر : ۲ حبه
  • جوز هندی : ۱/۴ قاشق چایخوری
  • آرد : ۲ قاشق غذا خوری
  • پنیر پارمسان : ۸۰ گرم
دستور پخت

طرز تهیه املت اسفناج

مرحله اول

برای تهیه املت اسفناج و پنیر ابتدا پیاز را به صورت خلالی خرد کنید ، حالا پیاز را با کره درون ماهیتابه ریخته بر روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار بدید حالا نمک را با شیر بریده شده و فلفل سیاه و فلفل قرمز جزء هندی اضافه کنید و مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید .

مرحله دوم

هنگامی که پیازها نرم شد اسفناج را با آب لیموترش اضافه کنید و با هم تفت دهید ، تا اسفناج ها نرم شوند . حالا درون یک ماهیتابه جداگانه تخم مرغ ها را با کمی کره بریزید کمی که سفت شدند اسفناج ها را به املت خانگی اضافه کنید .

مرحله سوم

حالا و در در آخرین لحظات پخت غذا با پنیر پارمسان را اضافه کنید پس از اضافه کردن پنیر نیمی از املت خوشمزه را جمع کرده و روی طرف دیگر آن قرار دهید تا به کمک پنیر به هم بچسبد پنیر که ذوب شد اجاق گاز را خاموش کنید . توجه داشته باشید که اسفناج نباید در هنگام پخت له شود . اسفناج فواید بی شماری دارد اما باید به این موضوع توجه داشت که برای همه افراد هم مفید نیست و برخی بیماران نمی توانند بدون مشورت با پزشک اسفناج مصرف کنند.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 30 اسفند 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.