خورش هندی
خورش هندی
خورش هندیطرز تهیه و پخت خورش هندی ماسالا با ماست و مرغ تند و خوشمزه ، ادویه ماسالا با افزایش دمای مصرف کننده و در نتیجه افزایش سوخت و ساز بدن به این مهم کمک می کند، و این موضوع از هضم نامناسب غذا و ایجاد سموم در بدن جلوگیری به عمل می آورد .
مواد لازم برای ۴ نفرمواد لازم برای تهیه خورش هندی
- ۵٠٠ گرم گوشت
- ١تا ٢ عدد پیاز
- ٢ حبه سیر رنده شده
- ٣ق غ زنجبیل تازه رنده شده
- ماست ٣ ق غ
- گوجه ١عدد
- روغن به مقدار لازم
- ادویه ماسالا
- میخک ۵تا ۶ عدد
- هل ٣عدد
- دارچین چوبی (تقریبا اندازه ٢بند انگشت)
- نمک به مقدار لازم
- گشنیز تازه خرد شده ٣ق غ
طرز تهیه خورش هندی
اگه به غذاهای تند و آتشین علاقه مندید میتونید این خورش خوشمزه و تند هندی را درست کنید البته میزان کم و زیاد فلفل دست شماست 🥵 برای تهیه خورشت باید مثه دیگر غذاها ابتدا پیاز را ریز خورد کنید و در روغن تفت دهید وقتی طلایی شدند ، هل ، دارچین ، میخک ، سیر و زنجبیلی که رنده کردید را هم اضافه میکنید و تفت میدهید سپس گوجه ها را خرد کرده و اضافه کنید و کمی تفت دهید تا نرم شود . بعد از این مراحل باید مقداری ادویه ماسا لارو را در آب حل کنید و به مواد خورشت اضافه کنید اجازه دهید که کاملا آبش تبخیر بشه .
سپس گوشت های خرد شده را هم اضافه کنید و تفت دهید نوبت اضافه کردن ماست هست ، بهتر است مواد را خوب میکس کنید و در آخرین مرحله آب جوش اضافه کنید ، اگر گوشت خورشت دیر پز است از مقدار بیشتری آب در خورشت استفاده کنید ، سپس اجازه دهید خورشت با حرارت ملایم بپزد وحسابی غلیظ و جا افتاده شود ، گیشنیز های خرد شده را زمانی به خورش محلی اضافه کنید که اجاق گاز را خاموش کردید .
نکته ۱- میزان استفاده از فلفل به خود شما بستگی دارد ، اگر میخاهید طعم واقعی یه عذای هندی را بچشید فلفل بیشتری بریزید.😉 نکته ۲- این خورشت تقریبا مثه قرمه سبزی خودمون هست ، برای اینکه این خورشت حسابی جابیفته ، بهتر است برای پخت از قابلمه استفاده کنید که حدود ۴ تا ۵ ساعت زمان میخاد واس پختن ، اما اگر از زود پز استفاده کنید ، زمان کمتری حدود ۳۰ تا ۴۰ دقیقه برای پخت کامل نیاز دارید ☺️
نوش جون😋😋😋