خورش هندی

خورش هندی

خورش هندی

طرز تهیه و پخت خورش هندی ماسالا با ماست و مرغ تند و خوشمزه ، ادویه ماسالا با افزایش دمای مصرف کننده و در نتیجه افزایش سوخت و ساز بدن به این مهم کمک می کند، و این موضوع از هضم نامناسب غذا و ایجاد سموم در بدن جلوگیری به عمل می آورد .

مواد لازم برای ۴ نفر

مواد لازم برای تهیه خورش هندی

  • ۵٠٠ گرم گوشت
  • ١تا ٢ عدد پیاز
  • ٢ حبه سیر رنده شده
  • ٣ق غ زنجبیل تازه رنده شده
  • ماست ٣ ق غ
  • گوجه ١عدد
  • روغن به مقدار لازم
  • ادویه ماسالا
  • میخک ۵تا ۶ عدد
  • هل ٣عدد
  • دارچین چوبی (تقریبا اندازه ٢بند انگشت)
  • نمک به مقدار لازم
  • گشنیز تازه خرد شده ٣ق غ
دستور پخت

طرز تهیه خورش هندی

اگه به غذاهای تند و آتشین علاقه مندید میتونید این خورش خوشمزه و تند هندی را درست کنید البته میزان کم و زیاد فلفل دست شماست 🥵 برای تهیه  خورشت باید مثه دیگر غذاها ابتدا پیاز را ریز خورد کنید و در روغن تفت دهید وقتی طلایی شدند ، هل ، دارچین ، میخک ، سیر و زنجبیلی که رنده کردید را هم اضافه میکنید و تفت میدهید سپس گوجه ها را خرد کرده و اضافه کنید و کمی تفت دهید تا نرم شود . بعد از این مراحل باید مقداری ادویه ماسا لارو را در آب حل کنید و به مواد خورشت اضافه کنید اجازه دهید که کاملا آبش تبخیر بشه .

سپس گوشت های خرد شده را هم اضافه کنید و تفت دهید نوبت اضافه کردن ماست هست ، بهتر است مواد را خوب میکس کنید و در آخرین مرحله آب جوش اضافه کنید ، اگر گوشت خورشت دیر پز است از مقدار بیشتری آب در خورشت استفاده کنید ، سپس اجازه دهید خورشت با حرارت ملایم بپزد وحسابی غلیظ و جا افتاده شود ، گیشنیز های خرد شده را زمانی به خورش محلی اضافه کنید که اجاق گاز را خاموش کردید .

نکته ۱- میزان استفاده از فلفل به خود شما بستگی دارد ، اگر میخاهید طعم واقعی یه عذای هندی را بچشید فلفل بیشتری بریزید.😉 نکته ۲- این خورشت تقریبا مثه قرمه سبزی خودمون هست ، برای اینکه این خورشت حسابی جابیفته ، بهتر است برای پخت از قابلمه استفاده کنید که حدود ۴ تا ۵ ساعت زمان میخاد واس پختن ، اما اگر از زود پز استفاده کنید ، زمان کمتری حدود ۳۰ تا ۴۰ دقیقه برای پخت کامل نیاز دارید ☺️

نوش جون😋😋😋

آخرین بروز رسانی در : جمعه 11 مهر 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.