طرز تهیه کوفته تبریزی

طرز تهیه کوفته تبریزی

کوفته خوشمزه خانگی با گوشت چرخ کرده همراه با فوت و فن های درست کردن کوفته، این غذای ایرانی متعلق به شهر تبریز میباشد و شهرتی جهانی دارد.برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوفته تبریزی در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.

مواد لازم برای ۶ نفر
گوشت گوساله۱ کیلو
لپهدو لیوان
برنج۱چهارم لیوان
تره۱ لیوان
ترخون و مرزه خشک۱قاشق
پیاز۲ عدد بزرگ
نمک و فلفل سیاه و زرد چوبهبه میزان لازم
مواد لازم برای مغز کوفته
پیاز داغبه میزان لازم
زرشک و گردوبه میزان لازم
تخم مرغ آب پزبه میزان لازم
آلو یا آلبالوخشکبه میزان لازم

طرز تهیه کوفته تبریزی

مرحله ۱

در ابتدای آشپزی برنج را نیم پز کرده و مقداری زردچوبه به آن اضافه میکنیم ، در یک ظرف جداگانه لپه ها را کامل پخته ، حالا سبزی ها را ضد عفونی میکنیم و خوب شستشو میدهیم درون آبکش ریخته تا آب سبزی ها کاملا گرفته شود.

مرحله ۲

در مرحله بعد گوشت را همراه با پیاز برای دو الی سه مرتبه چرخ می کنیم ، لپه را نیز برای یک بار با این مواد چرخ میکنیم، حالا برنج را به مواد کوفته اضافه کرده و مخلوط کنید بعد از انجام این مراحل سبزی ها را با نمک و فلفل به مواد اضافه میکنیم.

مرحله ۳

با دست مایه را خوب ورز میدهیم تا کاملا یکدست و مخلوط شوند.برای اینکه کوفته در هنگام پخت وا نره باید مایه را خوب ورز دهید ، زمانی که مواد اولیه آماده شد، به اندازه دلخواه از مواد برداشته و کف دست باز میکنیم.

مرحله ۴

حالا موادی را که برای مغز کوفته کنار گذاشته اید را درون گوشت ریخته و آنرا گرد می کنیم،یکی از فوت و فن های تهیه کوفته این است که گوشت گرد شده را دو سه باز پرت کنید هوا و روی میز تا حسابی جا افتاده و منسجم شود.

مرحله ۵

یک قابلمه مناسب را بر روی اجاق قرار دهید پیاز را درون قابلمه تفت دهید کمی که سبک شد رب را همراه با نمک و فلفل سیاه اضافه میکنیم و کمی تفت میدهیم مقداری مرزه خشک را دورن قابلمه ریخته سپس مقداری آب اضافه نموده حرارت را کمی زیاد می کنیم تا به نقطه جوش برسد.

مرحله ۶

حالا حرارت را ملایم کرده و کوفته ها را درون قابلمه ریخته و اجازه میدهیم بجوشد ، حالا حرارت را خیلی کم کرده ، در قابلمه را در حالت نمیه باز قرار میدهیم تا غذا پخته بشه نیم ساعت بعد مواد را زیر و رو می کنیم و اجازه میدهیم تا کاملا پخته و جا افتاده بشه.

مرحله ۷

گوشتی که برای کوفته استفاده میکنید نباید دارای چربی بالایی باشد ، چربی زیاد باعث ترک کوفته ها در هنگام پخت میشود . لپه و برنج زیاد باعث وا رفتن کوفته خواهد شد . هنگام اضافه نمودن لپه نصف آنرا با گوشت چرخ کنید و نصف دیگر را با برنج اضافه کنید ، اینجوری کوفته شما سفت نخواهد شد.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 25 مهر 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.