طرز تهیه آلبالو خشکه آبدار بازاری با رب انار خانگی ساده و سریع
طرز تهیه آلبالو خشکه آبدار همراه با رب انار و نمک. آلبالو چون مدت زمانی کمی در دسترس می باشد و به خاطر مزه خاصش طرفداران زیادی دارد. پس بهتر است تا زمانی که میوه تازه آن وجود دارد با آن آلبالو پلو خوشمزه رستورانی و مربای آلبالو و آلبالو خشک درست کنیم.برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه آلبالو خشکه آبدار در ادامه با سایت آموزشی hipatugh.ir همراه باشید.
چکیده ای از خواص آلبالو خشک
آلبالو خشک ۵ برابر آلبالوی تازه کالری دارد. به خاطر اینکه در اثر خشک کردن آب خود را از دست میدهد و یک دهم آلبالوی تازه رطوبت دارد. فیبر موجود در آن سه برابر میوه تازه می باشد. کلسیم میوه خشک شده حتی بیشتر از شیر میباشد. همچنین آهن موجود در آن چهار برابر میوه تازه است. فقط ویتامین A موجود در میوه تازه بیشتر از آلبالو خشک شده است.
مواد لازم برای تهیه آلبالو خشکه | |
میوه آلبالو | به میزان لازم |
نمک | به دلخواه |
رب انار | رب انار |
طرز تهیه آلبالو خشکه آبدار
مرحله اول
برای اینکه نتیجه کار ما راضی کننده باشد باید از میوه های تازه و با کیفیت استفاده کنیم پس از اینکه آلبالو ها را شستیم آنها را خشک می کنیم. درون سینی بزرگ میوه ها را پهن می کنیم به صورتی که روی هم انباشته نشوند.
مرحله دوم
مقداری نمک روی آنها بپاشید و برای سه روز زیر باد مستقیم کولر یا درون آفتاب قرار می دهیم. تا زمانی که پوست میوه چروک شود. اگر زیاد زیر آفتاب بماند گوشت میوه خشک خواهد شد و دیگر آبدار نیست.
مرحله سوم
بعد از سه روز میوه ها را باید بشویید تا گرد و خاک آنها را پاک کنید. دوباره میوه ها را درون سینی ریخته و به آن رب انار اضافه میکنیم. اینبار سینی را درون اتاق می گذاریم برای یک روز. درون زیپ کیپ و فریزر برای یک سال نگهداری کنید.
برای امروز
(سوره زمر آیه ۵۶) : خدا از آنکه روزهایش بیهوده میگذرد ، نمیگذرد
منبع:@azadehzamani.69
آخرین بروز رسانی در : جمعه 25 فروردین 1402