طرز تهیه آلبالو خشکه آبدار همراه با رب انار و نمک. آلبالو چون مدت زمانی کمی در دسترس می باشد و به خاطر مزه خاصش طرفداران زیادی دارد. پس بهتر است تا زمانی که میوه تازه آن وجود دارد با آن آلبالو پلو خوشمزه رستورانی و مربای آلبالو و آلبالو خشک درست کنیم.برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه آلبالو خشکه آبدار در ادامه با سایت آموزشی hipatugh.ir همراه باشید.

چکیده ای از خواص آلبالو خشک

 آلبالو خشک ۵ برابر آلبالوی تازه کالری دارد. به خاطر اینکه در اثر خشک کردن آب خود را از دست میدهد و یک دهم آلبالوی تازه رطوبت دارد. فیبر موجود در آن سه برابر میوه تازه می باشد. کلسیم میوه خشک شده حتی بیشتر از شیر میباشد. همچنین آهن موجود در آن چهار برابر میوه تازه است. فقط ویتامین A موجود در میوه تازه بیشتر از آلبالو خشک شده است.
مواد لازم برای تهیه آلبالو خشکه
میوه آلبالوبه میزان لازم
نمکبه دلخواه
رب اناررب انار

طرز تهیه آلبالو خشکه آبدار

منبع:@azadehzamani.69

آخرین بروز رسانی در : جمعه 25 فروردین 1402
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.