طرز تهیه پاکوره

طرز تهیه پاکوره آبادانی محلسی مجلسی و ساده با مرغ و بادمجان مال کجاست

پاکوره یک خوراک عربی خوشمزه می‌باشد که ماده اصلی تشکیل دهنده این غذا سیب زمینی است . این خوراک مخصوص شهرهای خوزستان و بوشهر و کشورهای پاکستان و هند و حوزه خاورمیانه می‌باشد .

مواد لازم برای خوراک ۴ نفر

مواد لازم برای تهیه پاکوره

  • سیب زمینی: ۴ عدد
  • آرد گندم: ۲ پیمانه
  • تخم مرغ: ۴ عدد
  • تره و جعفری خردشده: ۲۰۰ گرم
  • تمرهندی: یک بسته کوچک
  • نمک، فلفل، زردچوبه و ادویه : به میزان لازم
  • روغن سرخ کردنی: به میزان لازم
دستور پخت

طرز تهیه پاکوره

مرحله اول

برای تهیه پاکوره ابتدا سیب زمینی ها را شسته و آنها را به صورت آب پز آماده کنید پس از پخته شدن پوست سیب‌زمینی‌ها را گرفته و آنها را رنده کنید ، درون ظرفی جداگانه آرد گندم را در یک لیوان آب سرد حل کنید ، آب را تدریجی اضافه کنید تا آرد گوله گوله نشود .

مرحله دوم

پس از انجام مراحل بالا تخم مرغ ها را شکسته و به محلول آب و آرد اضافه کنید ، مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید و به آن برای مدت زمان ۱۰ دقیقه استراحت دهید . حالا تره و جعفری را با سیب زمینی رنده شده مخلوط کنید سپس به آن ادویه ها را اضافه کرده و مایه خوراک هندی را ورز دهید تا یکدست شود .

مرحله سوم

حالا نوبت آن رسیده که تمرهندی را درون یک لیوان آب ولرم حل کنید و آنرا از صافی رد نمایید . چهار قاشق از شیره تمر هندی را همراه با مایع سیب زمینی به مخلوط آرد اضافه کنید و مواد را به خوبی هم بزنید .از مایه پاکوره اندازه یک نارنگی کوچک برداشته و درون روغن داغ سرخ کنید .

مرحله چهارم

حالا الباقی شیره تمر هندی را که دارید همراه با مقداری روغن و فلفل قرمز و کمی نمک بجوشانید تا یک سس غلیظ تهیه کنید ، این سس را همراه با خوراک سیب زمینی میل نمایید .

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 4 فروردین 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.