طرز تهیه سس قارچ

طرز تهیه سس قارچ

سس رژیمی خوشمزه با خامه و شیر، سس را میتوانید در کنار غذاهایی همچون پاستا ، خوراک زبان ، استیک و سیب زمینی سرخ کرده و ماکارونی استفاده نمایید . شما با قرار دادن قارچ در بسته های کاغذی میتوانید برای ۱ هفته درون یخچال نگهداری نمایید..برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سس قارچ در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه سس
آردسه ق غ
شیرنیم لیتر
خامهصد گرم
قارچ۲۵۰ گرم
کرهسی گرم
سیردو حبه
عصاره مرغیک عدد
اورگانو . پاپریکا.فلفل سیاه .نمکبه میزان لازم
پنیر پارمزانیک دوم پیمانه

طرز تهیه سس قارچ

مرحله ۱

پس از اینکه قارچ ها را بخوبی شسته و تمیز نمودید خرد کنید و درون آبکش بریزید تا خشک شوند . در این فاصله تابه را روی گاز قرار دهید مقداری کره اضافه کنید سیر را اضافه کرده و تفت دهید زمانی که عطر آن بلند شد آرد را بریزید.

مرحله ۲

برای مدت زمان ۵ دقیقه تفت دهید تا بوی خامی آرد از بین برود، حالا نوبت اصافه کردن شیر ولرم میباشد در همان حال که مشغول اضافه کردن شیر هستید با یک هم زن فلزی آرام آرام هم شیر را اضافه کرده و هم مواد درون تابه را مخلوط کنید تا آرد و شیر گوله نشود.

مرحله ۳

هنگامی که قارچ خشک شد در یک تابه جداگانه قارچ را تفت دهید تا نرم شده و آب بیاندازد، حالا قارچ را با همان آب به سس اضافه کنید و پس از انجام این کار عصاره مرغ را اضافه کنید هم بزنید ادویه ها را هم با سس مخلوط کنید.

مرحله ۴

ظرف را بر روی حرارت ملایم اجاق قرار دهید و برای مدت زمان نیم ساعت مواد را هم بزنید تا سس خوشمزه شما جا افتاده شود و عمل بیاید . غلظت در حد معمولی باشد نه زیاد شل باشد نه زیاد سفت.

مرحله ۵

حالا دو قاشق غذاخوری جعفری خشک شده را اضافه کرده و پس از اینکه چند قل زد اجاق را خاموش کنید در مرحله بعد پنیر را اضافه کنید. در کاسه ای مجزا خامه را ریخته و چند قاشق سس درون کاسه بریزید و مخلوط کنید.

مرحله ۶

انجام این کار بخاطر هم دما شدن خامه و نبریدن آن میباشد . خامه را با سس مخلوط کنید و درون یک ظرف درب دار بریزید تا جا افتاده شود و دم بیاد البته بدون حرارت. اضافه کردن پنیر اجباری نیست سس بدون استفاده از پنیر هم خوشمزه میباشد.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 1 آبان 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.