طرز تهیه جوجه چینی

طرز تهیه جوجه چینی

جوجه ساده خانگی با ماست و ماءالشعیر، جوجه چینی نام نوعی غذا است که با سینه مرغ تهیه می‌شود و میتوان آنرا با سس تارتار و آرد ذرت و برنج تهیه و سرو کرد.برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک هل و گلاب در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
لیمو تازهیک عدد
تخم مرغ۲ عدد
ماستیک لیوان
آرد سفیدیک لیوان
زعفران دم کرده غلیظمقدار لازم
فیله مرغ خلالی شدهنیم کیلو
پیاز خلالی شدهیک عدد
نمک،فلفل،ادویه کاری،آویشنمقدار لازم

طرز تهیه جوجه چینی

مرحله ۱

کاسه ای پلاستیکی فراهم کرده و پس از اینکه فیله ها را خرد کردید درون کاسه ریخته پیازها را اضافه میکنیم و با دست چنگ میزنیم تا تمام قسمت های فیله با پیاز مخلوط شود در همان حال لیمو نمک و فلفل را اضافه میکنیم.

مرحله ۲

سپس در کاسه را با سلفون میبندیم، مواد را برای ۴ الی ۸ ساعت درون یخچال قرار میدهیم تا کاملا مزه دار شود. در مرحله بعدی تخم مرغ ها را شکسته و سفیده آنرا جدا میکنیم.

مرحله ۳

سفیده ها را با یک هم زن برقی برای مدت زمان ۲ دقیقه هم میزنید تا کاملا سفید و پفکی شوند پس از انجام این کار زرده ها را اضافه کنید با یک هم زن دستی هم بزنید، اکنون ماست و پس از آن نمک و فلفل کاری را اضافه نمایید.

مرحله ۴

با هم زن دستی در حدی که مواد یکدست شوند هم بزنید، حالا نوبت اضافه کردن آرد میباشد، آرد را در دو مرحله اضافه کنید، با کم و زیاد کردن آرد غلظت مایه را در حد حلیم برسانید ، در آخر به این مواد زعفرانرا اضافه نمایید.

مرحله ۵

در مرحله بعد فیله های مرغ را آماده کنید و آنها را دورن خمیر قرار دهید تا کاملا پوشیده شوند، تابه را بر روی اجاق قرار دهید روغن را اضافه کنید زمانی که روغن داغ شد فیله ها را درون تابه سرخ نمایید بصورتی که جوجه ها برشته شوند.

مرحله ۶

فیله ها را بصورت نواری و نازک ببرید تا کاملا مغز پخت شوند. زرده و سفیده تخم مرغ را جدا گانه هم بزنید. آرد را حتما در دو مرحله اضافه کنید و دورانی هم بزنید تا خمیر بنیه خوبی داشته باشید. بجای ماست از مأشعیر هم میتوانید استفاده نمایید ‌.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 27 مهر 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.