طرز تهیه دلمه برگ مو

طرز تهیه دلمه برگ مو

دلمه تبریزی خوشمزه و مجلسی با گوشت چرخ کرده، دلمه برگ مو به عنوان یکی از غذاهای سنتی ایرانی شناخته می‌شود . این غذا یشتر در فصل تابستان تهیه می‌شود.برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه دلمه برگ مو در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.

مواد لازم برای برای ۴ نفر
برگ مونیم کیلو
لپه۲ پیمانه پلوپز
برنج۳ پیمانه پلوپز
پیاز بزرگسه عدد
بلغوردو پیمانه پلوپز
گوشت چرخ کرده۴۰۰ گرم
نمک و فلفل و ادویهبه میزان دلخواه
سبزی دلمه(تره، مرزه، شوید، کمی گشنیز)یک کیلو

طرز تهیه دلمه برگ مو

مرحله ۱

تابه را بر روی اجاق قرار داده مقداری روغن اضافه کنید هنگامی که تابه داغ شد پیاز ها را خرد کرده و درون تابه ریخته و تفت دهید بعد از گذشت چند لحظه گوشت را همراه با نمک و فلفل و ادویه به پیاز داغ اضافه کنید.

مرحله ۲

مواد را با هم تفت دهید، کمی که سرخ شد از روی اجاق برداشته و درون کاسه بریزید. لپه ها را بصورت نیم پز بخیسانید و آماده کنید همین کار را با برنج نیز انجام دهید ، سبزی های دلمه را شسته و خرد کنید و به گوشت اضافه کنید.

مرحله ۳

پس از آن لپه و برنج را با گوشت مخلوط نمایید ، حالا باید بلغوری را که خیسانده ایم به مواد اضافه کنیم تمام مواد را بخوبی با هم مخلوط کنید و ورز دهید تا کاملا یکدست شوند.اگر احساس کردید روغن مایه دلمه کم است مقداری روغن اضافه کنید.

مرحله ۴

سعی کنید برگ تازه برای دلمه تهیه کنید بعد از شستشو دم برگ ها را قیچی کنید ، از مایه دلمه بر روی برگ ها بریزید و آنها را بصورت رل جمع کنید، حالا دلمه ها را مرتب و منسجم درون قابلمه بچینید.

مرحله ۵

در پایان یک لیوان آب درون قابلمه بر روی دلمه ها ریخته و اجازه میدهیم تا با حرارت ملایم کاملا پخته و جا افتاده شود زمانی که آب ظرف کشیده شد ،کمی روغن به دلمه ها داده و از روی حرارت بردارید، اکنون میتوانید دلمه را با پیاز داغ  و زرشک سرو نمایید.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 27 مهر 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.