قارچ سوخاری رستورانی خوراک سوخاری ساده خوشمزه با ماءالشعیر
طرز تهیه قارچ سوخاری رستورانی
قارچ سوخاری رستورانی را در خانه تهیه کنید و از خوردن آن در کنار خانواده لذت ببرید یکی از نکات مهم برای پخت قارچ این است که آنرا در هنگام شستن درون آب قرار ندهید و فقط آب را بر روی قارچ بگیرید ، سپس درون آبکش ریخته تا خشک شوند . سپس با نوک چاقو پوست قارچ را بگیرید .
مواد لازم برای طبخ قارچ سوخاریمواد لازم برای تهیه قارچ سوخاری
- قارچ
- تخم مرغ
- آرد سوخاری پولکی یا پانکو
- آرد سفید
- ماءالشعیر
طرز تهیه قارچ سوخاری رستورانی
مرحله اول
برای تهیه قارچ سوخاری رستورانی ابتدا باید کاسه را آماده کنید و درون کاسه تخم مرغ را شکسته و سپس به آن نمک و فلفل و پودر سیر را اضافه کنید و با قاشق مواد را مخلوط کنید سپس به آنها ماءالشعیر را اضافه کنید ، مواد را هم زده تا کاملاً یکدست شوند ، پس از مخلوط شدن مواد ، آرد را آرام آرام اضافه کنید تا مایع میرینیت قارچ غلیظ شود .
مرحله دوم
قارچها را پس از اینکه به خوبی شستید آن ها را خشک کرده و درون مواد بخوابانید برای مدت زمان ۵ دقیقه و تمام قسمتهای قارچ را به مایع آغشته کنید پس از آن درون یک بشقاب پودر سوخاری ریخته و قارچ ها را درون این بشقاب قرار داده و به خوبی به پودر آغشته کنید ماهیتابه را بر روی حرارت اجاق گاز قرار داده و درون آن روغن بریزید هنگامی که روغن شروع به جوشیدن کرد و به خوبی داغ شد حرارت را کم کنید و قارچ ها را درون ماهیتابه ریخته و سرخ نمایید تا خوراک سوخاری شما آماده شود .