طرز تهیه برگر ماهی

طرز تهیه برگر ماهی سالمون یا قزل آلا ساندویچ خوشمزه و ساده خانگی

برگر ماهی یکی دیگر از برگرهای خوشمزه و مجلسی پرطرفدار میباشد . شما با تهیه و پخت این گونه از برگرهای خانگی میتوانید غذای سالم و مقوی را جایگزین برگرهای غیر استاندارد و ناسالم کنید .

مواد لازم برای خوراک ۲ نفر

مواد لازم برای تهیه برگر ماهی

  • ماهی قزل آلا۸۰۰ گرم
  • پیاز متوسط۳ عدد
  • قارچ۶ عدد
  • تخم مرغ سفیده ۲ عدد
  • جعفری خرد شده۲ قاشق غذا خوری
  • آرد سوخاری به مقدار لازم
  • آب لیموی تازه۲ قاشق غذا خوری
  • پودر سیر۱قاشق چایخوری
  • نمک و فلفل به مقدار دلخواه
دستور پخت

طرز تهیه برگر ماهی

مرحله اول

برای تهیه برگر ماهی پس از این که ماهی را تمیز کردید و استخوان های آن را جدا کردید با قارچ مخلوط کرده و آن را درون چرخ گوشت بریزید پس از انجام این کار پیاز ها را رنده کنید و آب آن را جدا کنید ، تفاله پیاز را به گوشت ماهی اضافه کنید .

مرحله دوم

در مرحله بعد سبزی جعفری را همراه با سفیده تخم مرغ و آبلیمو به گوشت اضافه کنید مواد را با هم ترکیب کرده سپس پودر سیر نمک و فلفل را اضافه کنید . گوشت را به خوبی با دست ورز دهید تا حسابی جا افتاده و یکدست شود .

مرحله سوم

در پایان نوبت اضافه کردن آرد سوخاری می باشد . آرد را هم با مایه همبرگر خانگی مخلوط کنید . توجه داشته باشید که اگر از آرد سوخاری زیادی استفاده کنید همبرگر شما خشک می‌شود . حالا چانه های برگر را جدا کرده و حالت دهید درون پلاستیک فریزر کرده و برای یک ساعت درون یخچال قرار دهید .

مرحله چهارم

در مرحله بعد می‌توانید برگرهای خوشمزه را بر روی توری کباب کنید و یا اینکه درون ماهیتابه سرخ نمایید و یا پخت ماهی در فر را تجربه کنید . خوراک ماهی را همراه با کاهو و سس تارتار سرو نمایید . نکته : استفاده از انواع ماهی سالمون ، ماهی سفید و … برای پخت این غذا بلامانع می‌باشد .

آخرین بروز رسانی در : جمعه 27 فروردین 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.