خوشمزه ترین روش پخت ماهی در فر بدون فویل رستورانی ساده و سریع
ماهی کبابی در فر
طرز تهیه ماهی قزل آلا در فر بدون فویل به روش رستورانی، استفاده از ماهی را برای تمامی سنین توصیه میکنیم ماهی دارای پروتئین و انواع ویتامین میباشد , برای پیشگیری از آلزایمر و حمله های قلبی و تقویت بینایی بسیار مفید میباشد . قزل یک ماهی سردآبی بسیار خوشمزه و مقوی میباشد.برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ماهی کبابی در فر در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.
خوشمزه ترین روش پخت ماهی | |
ماهی قزل | ۱ عدد متوسط |
پودر سیر | ۱ قاشق چایخوری |
زنجبیل | ۱ قاشق چایخوری |
گوجه فرنگی | ۱ عدد |
لیمو ترش | ۱ عدد |
سبزی گشنیز | مقدار کمی |
نمک | به مقدار لازم |
طرز تهیه ماهی در فر بدون فویل
مرحله ۱
روشی ساده برای طرز تهیه ماهی کبابی در فر با تمام فوت و فن ها برای خوش طعم شدن ماهی، ابتدا داخل شکم ماهی را باز نموده و آنرا میشوریم , سپس برای مرینیت ماهی پودر سیر و زنجبیل و نمک را با هم مخلوط کنید.
مرحله ۲
تمامی قسمت های داخل بدن ماهی را به این مواد آغشته میکنیم , پس از انجام این کار گشنیز خورد شده را درون شکم ماهی قرار میدهیم. در مرحله بعدی لیمو ترش و گوجه فرنگی را بصورت حلقه حلقه برش بزنید.
مرحله ۳
در مرحله بعد یک ردیف گوجه فرنگی را درون شکم ماهی قرار داده و در ردیف بعدی لیمو ترش, دوباره گوجه و لیمو تا شکم ماهی پر شود. ماهی را درون فویل آلومینیومی قرار داده و آنرا شکلات پیچ میکنیم و برای مدت زمان ۴۵ دقیقه درون فر قرار میدهیم.
مرحله ۴
بعد از گذشت ۲۰ دقیقه ماهی درون فر را میتوانید برگردانید. ماهی دارای طبع سرد میباشد و بهترین مصلح آن استفاده از رنگینک و یا خرما میباشد . استفاده از ماست و ترشی در کنار کباب ماهی توصیه نمیشود . ماهی تازه بوی بد نمیدهد، رنگ ماهی تازه شفاف میباشد.
نکات پخت ماهی کبابی در فر
انتخاب ماهی:
برای پخت ماهی در فر بهتر است از ماهیهای ضخیمتر مانند سالمون و قزل آلا استفاده کنید.
مزه دار کردن:
هر وقت هوس خوردن ماهی کردید بهتر است از یک شب قبل ماهی خود را مزه دار کنید و آنرا درون مواد بخوابانید.
پخت ماهی:
دمای مناسب فر برای پخت ماهی ۱۸۰ تا ۲۰۰ درجه سانتیگراد میباشد.
منبع:shery_sweet_home