طرز تهیه کوکو مرغ

طرز تهیه کوکو مرغ

کوکو ساده مجلسی و خوشمزه شمالی با سبزیجات و مرغ، کوکو یکی از غذاهای معروف در آشپزی ایرانی است. ماده اصلی کوکو تخم مرغ میباشد و در طبخ انواع مختلف این غذا از سبزی، پیاز، سیر، فلفل دلمه‌ای، قارچ، سیب زمینی و ادویه و مرغ به‌طور معمول استفاده می‌شود.برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوکو مرغ در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
گوشت مرغ ریش ریش شده۳ پیمانه
تخم مرغ بزرگ۳ عدد
ماست چکیده یا سس مایونز۳ ق غ
آرد۱/۲ پیمانه
گوجه۱ عدد
پیازچه۲ عدد
سبزی معطر۲ ق غ
روغن سرخ کردنی۲-۳ ق غ
نمک و فلفلبه مقدار کافی

طرز تهیه کوکو مرغ

مرحله ۱

یک غذای راحت و خوشمزه که میتوان از باقی مانده مرغ غذاهای شب قبل مانند جوجه کباب ، مرغ نمکی و ته چین مرغ آنرا تهیه نمود . تخم مرغ ها را شکسته و بخوبی هم بزنید ، در یک ظرف جداگانه مرغ ها را ریخته و پس از آن گوجه را رنده نموده و به مرغ اضافه نمایید.

مرحله ۲

پیازچه ها را هم خرد نموده و همراه با نمک و فلفل به مرغ اصافه کنید ، آرد و تخم مرغ زده شده را هم اضافه کنید سپس سبزی معطر و ماست چکیده را به مایه اضافه نمایید . با آرد میزان غلظت مایه را تغییر دهید.

مرحله ۳

تابه را بر روی حرارت ملایم اجاق قرار دهید.روغن را درون تابه ریخته زمانی که روغن داغ شد، از مایه برداشته درون تابه ریخته و سرخ نمایید ، بخاطر اینکه مرغ از قبل پخته شده ۲ الی ۳ دقیقه زمان برای سرخ کردن غذای شما کافی میباشد.برای تهیه کوکو میتوانید از انواع سبزیجات معطر تازه و خشک استفاده کنید.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 26 مهر 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.