طرز تهیه تاس کباب

طرز تهیه تاس کباب با به و گوشت گوسفندی دونفره خوشمزه با عکس

تاس کباب غذایی اصیل و ایرانی می‌باشد ، اسم آن بخاطر این است که در گذشته آن را درون ظرف های مسی سنگین به نام تاس می‌پخته اند ، این خوراک در شهرهای ایران با روش‌های گوناگون پختن می‌شود مانند تاس کباب تبریزی و کاشانی و گیلانی و …

مواد لازم برای خوراک ۴ نفر

مواد لازم برای تهیه تاس کباب

  • گوشت گوسفندی چربی دار: ۶۰۰ گرم
  • هویج: ۳ عدد
  • به: ۲ عدد
  • پیاز: ۲ عدد
  • سیب زمینی: ۲ عدد
  • آلوبخارا: ۲۰ عدد
  • رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
  • زردچوبه: ۱ قاشق مرباخوری
  • فلفل سیاه: ۱ قاشق چایخوری
  • نمک و آبغوره: به مقدار لازم
دستور پخت

طرز تهیه تاس کباب

مرحله اول

برای تهیه تاس کباب خانگی و خوشمزه ابتدا سیب زمینی ها را همراه با پیاز و هویج به صورت حلقه ای خرد کنید پس از انجام این کار میوه‌های به را هم بصورت قیمه‌ای و درشت خرد نمایید . درون کاسه ای جداگانه رب گوجه فرنگی را همراه با فلفل و زرد چوبه و مقداری آبغوره و آب مخلوط کنید تا به صورت سس در بیاید .

مرحله دوم

در این مرحله قابلمه را آماده کرده و به ترتیب گوشت و هویج را بچینید سپس آلو بخارا و پیاز و بعد از آن به ها را درون قابلمه بچینید حالا سس را همراه با دو لیوان آب به مواد درون قابلمه اضافه کنید و بر روی حرارت اجاق گاز قرار دهید .

مرحله سوم

در مرحله بعد و زمانی که آب شروع به جوشیدن کرد در قابلمه را ببندید و شعله را کم کنید و اجازه دهید تا قابلمه برای مدت زمان تقریباً سه ساعت با حرارت کم بر روی اجاق گاز بماند تا غذای شما کاملاً مغز پخت و جا افتاده شود .

مرحله چهارم

در این مرحله و بعد از گذشت سه ساعت نمک را همراه با سیب زمینی ها را به غذا اضافه کنید و این بار برای ۵۰ الی ۶۰ دقیقه زمان دهید تا پخت خوراک مجلسی تمام شود . بسته به ذائقه و سلیقه خود می توانید گوجه ‌فرنگی های ورقه شده را هم به غذا اضافه کنید . همراه با ماست و سبزی تازه نوش جان کنید .

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 4 اسفند 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.