طرز تهیه کباب ترش

طرز تهیه کباب ترش شمالی رشتی مرغ در فر مازندرانی

کباب ترش به دلیل استفاده از رب انار و مغز گردو از همان ابتدای پخت رنگ تیره ای دارد و رنگ آن با جوجه کباب زعفرانی فرق میکند . اما خوشمزگی آن چندین برابر سایر کباب های خانگی میباشد .

مواد لازم برای خوراک ۸ نفر

مواد لازم برای تهیه کباب ترش

  • گوشت راسته گوساله ۲کیلو
  • گردوسابیده شده ۴غ خوری
  • رب اناروالوچه یک ق غذاخوری
  • پیاز رنده دوعدد بزرگ
  • کمی جعفری دلبخواه
  • کیوی یا انجیر
  • نمک و فلفل
دستور پخت

طرز تهیه کباب ترش

مرحله اول

برای تهیه کباب ترش خوشمزه گیلانی ابتدا پیاز را رنده کرده سپس فلفل و گردو و جعفری را خرد کرده و به گوشت اضافه نمایید ، مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید و پس از انجام این کار با سلفون روی ظرف را پوشانده و برای مدت زمان ۲ ساعت درون یخچال استراحت دهید .

مرحله دوم

در مرحله بعد زمانی که گوشت را از درون یخچال خارج نمود ای رب انار را همراه با نمک به گوشت اضافه کرده و با هم مخلوط کنید به صورتی که تمام قسمت های گوشت به سس شما آغشته شود . حالا کیوی های رنده شده را به گوشت اضافه می‌کنیم . بجای کیوی 🥝 از انجیر هم میتوانید استفاده کنید .

مرحله سوم

زمان اضافه کردن رب انار و کیوی ۲۰ دقیقه قبل از از اینکه گوشت را به سیخ بکشید می‌باشد . به خاطر اینکه رب انار و کیوی بافت گوشت شما را خیلی نرم خواهد کرد ، باید به زمان اضافه کردن این مواد توجه لازم را داشته باشید .

مرحله چهارم

در این مرحله ذغال ها را روشن کرده و زمانی که آتش کاملاً روشن و یک دست شده بود گوشت ها را به سیخ کشیده و بر روی آن قرار می دهیم ، مرتب سیخ ها را می چرخانیم تا کاملا یکدست و یکنواخت کباب ترش خانگی ما پخته شود . برای اینکه کباب خوشمزه تری داشته باشیم از گوشت‌ چرب تری استفاده کنید .

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 22 بهمن 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.