تهیه و پخت کباب ترش گیلانی خانگی با گوشت گوساله و رب انار
طرز تهیه کباب ترش
کباب ترش به دلیل استفاده از رب انار و مغز گردو از همان ابتدای پخت رنگ تیره ای دارد و رنگ آن با جوجه کباب زعفرانی فرق میکند . اما خوشمزگی آن چندین برابر سایر کباب های خانگی میباشد .
مواد لازم برای خوراک ۸ نفرمواد لازم برای تهیه کباب ترش
- گوشت راسته گوساله ۲کیلو
- گردوسابیده شده ۴غ خوری
- رب اناروالوچه یک ق غذاخوری
- پیاز رنده دوعدد بزرگ
- کمی جعفری دلبخواه
- کیوی یا انجیر
- نمک و فلفل
طرز تهیه کباب ترش
مرحله اول
برای تهیه کباب ترش خوشمزه گیلانی ابتدا پیاز را رنده کرده سپس فلفل و گردو و جعفری را خرد کرده و به گوشت اضافه نمایید ، مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید و پس از انجام این کار با سلفون روی ظرف را پوشانده و برای مدت زمان ۲ ساعت درون یخچال استراحت دهید .
مرحله دوم
در مرحله بعد زمانی که گوشت را از درون یخچال خارج نمود ای رب انار را همراه با نمک به گوشت اضافه کرده و با هم مخلوط کنید به صورتی که تمام قسمت های گوشت به سس شما آغشته شود . حالا کیوی های رنده شده را به گوشت اضافه میکنیم . بجای کیوی 🥝 از انجیر هم میتوانید استفاده کنید .
مرحله سوم
زمان اضافه کردن رب انار و کیوی ۲۰ دقیقه قبل از از اینکه گوشت را به سیخ بکشید میباشد . به خاطر اینکه رب انار و کیوی بافت گوشت شما را خیلی نرم خواهد کرد ، باید به زمان اضافه کردن این مواد توجه لازم را داشته باشید .
مرحله چهارم
در این مرحله ذغال ها را روشن کرده و زمانی که آتش کاملاً روشن و یک دست شده بود گوشت ها را به سیخ کشیده و بر روی آن قرار می دهیم ، مرتب سیخ ها را می چرخانیم تا کاملا یکدست و یکنواخت کباب ترش خانگی ما پخته شود . برای اینکه کباب خوشمزه تری داشته باشیم از گوشت چرب تری استفاده کنید .