طرز تهیه خورشت به آلو با گوشت و لپه شام دونفره ساده و سریع
طرز تهیه خورشت به آلو
دستور پخت خورشت مجلسی سنتی با گوشت گوسفندی، به دارای پروتید، گلوسید، لیپید و آب است و صد گرم آن تولید ۱۱۲ کالری انرژی میکند. به مقوی قلب، معده و اعصاب است، و دمنوش آن آرامبخش است. برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورشت به آلو در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.
مواد لازم برای ۲ نفر | |
گوشت تکه ای | ۳۰۰ گرم |
آلو خورشتی | ۱۰ عدد |
به خورد کرده | ۲ عدد متوسط |
لپه | نیم پیمانه |
پیاز سرخ کرده | ۳ ق غ |
شکر | ۲ ق غ |
رب گوجه | ۳ ق غ |
نمک/فلفل/دارچین/زردچوبه | به میزان لازم |
زعفران آبکرده | نیم فنجان |
آبلیمو | ۲ ق غ |
طرز تهیه خورشت به آلو
مرحله ۱
گوشت را پس از خرد نمودن بخوبی شسته و همراه با پیاز های سرخ شده درون تابه ریخته و تفت میدهیم ، پس از انجام این کارها لپه را اضافه میکنیم و برای مدت زمان ۳ دقیقه با مواد حرارت میدهیم.
مرحله ۲
سپس رب گوجه فرنگی و نمک و فلفل و دارچین و زردچوبه را ریخته مواد را به آرامی هم زده و تفت میدهیم ، حالا زمان اضافه نمودن آب میباشد حرارت را کم کنید و اجازه دهید مواد با حرارت ملایم بپزد.
مرحله ۳
در مرحله بعدی ، به را بصورت جداگانه تفت دهید سپس آنرا به مواد دیگر اضافه نمایید ، بعد از گذشت مدت زمان ۳۰ دقیقه آلو هایی را که از قبل خیسانده بودید را اضافه کنید.
مرحله ۴
وقتی که این مواد بخوبی پخته شد و در یک ربع پایانی پخت شکر و آبلیمو را درون خورشت محلی ریخته تا چاشنی شما طعم خورشت را ملس کند ، اکنون خوراک شما اماده برای سرو شده است.
مرحله ۵
به را همزمان با گوشت هم میتوانید اضافه نمایید. بجای گوشت از مرغ نیز میتوانید درون خورشت استفاده کنید . به معمولا در این خورشت نسبت به مواد دیگر غالب میباشد و سعی کنید در ابعاد بزرگ به را خورد نمایید.