طرز تهیه خورشت به آلو

طرز تهیه خورشت به آلو

دستور پخت خورشت مجلسی سنتی با گوشت گوسفندی، به دارای پروتید، گلوسید، لیپید و آب است و صد گرم آن تولید ۱۱۲ کالری انرژی می‌کند. به مقوی قلب، معده و اعصاب است، و دمنوش آن آرامبخش است. برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورشت به آلو در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
گوشت تکه ای۳۰۰ گرم
آلو خورشتی۱۰ عدد
به خورد کرده۲ عدد متوسط
لپهنیم پیمانه
پیاز سرخ کرده۳ ق غ
شکر۲ ق غ
رب گوجه۳ ق غ
نمک/فلفل/دارچین/زردچوبهبه میزان لازم
زعفران آبکردهنیم فنجان
آبلیمو۲ ق غ

طرز تهیه خورشت به آلو

مرحله ۱

گوشت را پس از خرد نمودن بخوبی شسته و همراه با پیاز های سرخ شده درون تابه ریخته و تفت میدهیم ، پس از انجام این کارها لپه را اضافه میکنیم و برای مدت زمان ۳ دقیقه با مواد حرارت میدهیم.

مرحله ۲

سپس رب گوجه فرنگی و نمک و فلفل و دارچین و زردچوبه را ریخته مواد را به آرامی هم زده و تفت میدهیم ، حالا زمان اضافه نمودن آب میباشد حرارت را کم کنید و اجازه دهید مواد با حرارت ملایم بپزد.

مرحله ۳

در مرحله بعدی ، به را بصورت جداگانه تفت دهید سپس آنرا به مواد دیگر اضافه نمایید ، بعد از گذشت مدت زمان ۳۰ دقیقه آلو هایی را که از قبل خیسانده بودید را اضافه کنید.

مرحله ۴

وقتی که این مواد بخوبی پخته شد و در یک ربع پایانی پخت شکر و آبلیمو را درون خورشت محلی ریخته تا چاشنی شما طعم خورشت را ملس کند ، اکنون خوراک شما اماده برای سرو شده است.

مرحله ۵

به را همزمان با گوشت هم میتوانید اضافه نمایید. بجای گوشت از مرغ نیز میتوانید درون خورشت استفاده کنید . به معمولا در این خورشت نسبت به مواد دیگر غالب میباشد و سعی کنید در ابعاد بزرگ به را خورد نمایید.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 7 آبان 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.