طرز تهیه حمص لبنانی رژیمی بدون غذاساز برای ۴ نفر ساده و سریع
طرز تهیه حمص لبنانی
دستور پخت خوراک خوشمزه و مخصوص لبنانی با نخود و ارده، یک خوراک عربی است که در خاورمیانه بسیار محبوب میباشد و بیشتر در سینیهای مزه به عنوان پیش غذا از آن استفاده میشود..برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه حمص لبنانی در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.
حمص برای ۴ نفر | |
نخود | ۴۰۰ گرم |
ارده کنجد | ۱۰ قاشق غذاخوری |
روغن زیتون | ۶ قاشق غذاخوری |
سیر | ۴ حبه |
نمک | به مقدار لازم |
لیمو ترش | ۱ عدد |
پاپریکا | نصف قاشق سوپخوری |
طرز تهیه حمص لبنانی
مرحله ۱
برای تهیه این غذای لبنانی نخود ها را از یک شب قبل خیسانده و برای چند نوبت آب ظرف را نیز عوض میکنید سپس پوست نخود را جدا نموده ، حالا نخود ها را همراه با مقداری آب و سیر های پوست گرفته درون قابلمه ریخته و روی اجاق قرار میدهیم.
مرحله ۲
نصف قاشق هم نمک درون قابلمه ریخته و اجازه میدهیم تا نخودها بپزد. در مرحله بعد و زمانی که نخود ها پخته شد بلافاصله درون چرخ گوشت ریخته و بصورت پوره در میآوریم، حالا به پوره نخود روغن کنجد را اضافه میکنیم.
مرحله ۳
مواد را بخوبی با هم مخلوط کرده تا روغن خوب بخورد مواد برود در همان حال ارده را نیز به این پیش غذای محلی و خوشمزه اضافه نمایید، سپس آب یک عدد لیمو را گرفته و بر روی نخود ها ریخته در آخر هم نمک غذا را اندازه میکنیم.
مرحله ۴
در مرحله بعد غذا را درون کاسه ریخته و با پشت قاشق آنرا صاف میکنیم حالا بر روی حمص پودر پاپریکا ریخته و با روغن زیتون و سبزی جعفری تزیین کرده سرو میکنیم.
مرحله ۵
هر چه نخودها پخته باشند غذای شما لطیف تر خواهد بود، برای این کار میتوانید نخودها را درون زودپز آماده نمایید. استفاده از سیر الزامی نمی باشد و میتوانید آن را از دستور غذایی خود حذف کنید.