طرز تهیه کیک دورنگ با پف زیاد

طرز تهیه کیک دورنگ با پف زیاد

کیک دورنگ یک نوع کیک است که با دو رنگ مایه کیک درست می شود. معمولاً با مایه کیک شکلاتی و وانیلی درست می شود و سپس به صورت لایه لایه در قالب کیک ریخته می شود. کیک دو رنگ یک دسر زیبا و خوشمزه است که برای هر موقعیتی مناسب است.

طرز تهیه کیک دورنگ با پف زیاد ، باید مراحل زیر را دنبال کنید:

  1. فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۵ درجه سانتیگراد) گرم کنید. قالب کیک ۹x13 اینچی را با کره چرب کرده و آرد بپاشید.
  2. در یک کاسه بزرگ، ۱ فنجان شکر، ۱/۲ فنجان کره و ۲ تخم مرغ را با هم مخلوط کنید تا کرم رنگ و پف دار شود. ۱ قاشق چای خوری وانیل اضافه کنید و مخلوط کنید.
  3. در کاسه جداگانه ای، ۱ ۱/۲ فنجان آرد، ۱/۲ قاشق چای خوری بیکینگ پودر و ۱/۴ قاشق چای خوری نمک را با هم مخلوط کنید. به تدریج به مواد خیس اضافه کنید و مخلوط کنید تا یکدست شود.
  4. ۱/۲ فنجان پودر کاکائو را به ۱/۲ فنجان خمیر کیک اضافه کنید و مخلوط کنید تا یکدست شود.
  5. خمیر وانیلی را به طور متناوب با خمیر شکلاتی در قالب کیک آماده شده بریزید. با چاقو یا قاشق مواد را کمی هم بزنید تا طرح مرمری ایجاد شود.
  6. به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه یا تا زمانی که خلال دندانی که در مرکز کیک فرو می کنید تمیز بیرون آید، بپزید.
  7. قبل از سرو بگذارید کیک کاملاً خنک شود.

در اینجا چند نکته برای تهیه کیک دو رنگ با پف زیاد آورده شده است:

  • از مواد با کیفیت بالا استفاده کنید. این به اطمینان از طعم عالی کیک شما کمک می کند.
  • قبل از شروع فر را گرم کنید. این به پخت یکنواخت کیک کمک می کند.
  • مواد را طبق دستور مخلوط کنید. بیش از حد مخلوط نکنید، در غیر این صورت کیک شما سفت می شود.
  • کیک را در فر از قبل گرم شده بپزید. زمان پخت ممکن است بسته به فر شما متفاوت باشد، بنابراین مراقب کیک باشید تا نسوزد.

قبل از سرو بگذارید کیک خنک شود. این به برش آسان تر کیک کمک می کند.

برای پف کردن کیک، باید به چند نکته مهم توجه کنید

    • آرد: از آرد با کیفیت و تازه استفاده کنید. آرد را قبل از استفاده الک کنید تا پف کیک بیشتر شود.
    • بکینگ پودر: از بکینگ پودر تازه استفاده کنید. مقدار بکینگ پودر را طبق دستور پخت تنظیم کنید.
    • تخم مرغ: تخم مرغ ها را به دمای محیط برسانید و سپس هم بزنید تا پف دار و کرم رنگ شوند.
    • شیر: شیر را به دمای محیط برسانید.
    • روغن: از روغن مایع استفاده کنید.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 7 اسفند 1402
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.