طرز تهیه کباب دیگی

طرز تهیه کباب دیگی رستورانی افغانی با گوشت و مرغ خوشمزه در فر

کباب دیگی یکی از خوشمزه ترین و پر طرفدار ترین غذاهای ایرانی می باشد که اگر برای پخت این غذا یه سری نکات را به خوبی انجام دهید و به آن توجه کنید در پایان خوراک شما بسیار خوشمزه و متفاوت خواهد شد .

مواد لازم برای خوراک دونفره

گوشت۴۰۰ گرم(۲۰۰ گرم گوساله) (۲۰۰ گرم گوسفندی)
پیاز۱ عدد
سیر۳ حبه
نعناع و جعفریبه مقدار لازم
ادویه های گوشتزردچوبه و فلفل سیاه و ادویه کاری به مقدار لازم
فلفل دلمه ایینصف ۱ عدد
آب لیمو تازهنصف ۱ عدد
رب۲ قاشق
آب۱/۲ لیوان
ادویه ها برای سسنمک،فلفل،پاپریکا،آویشن ادویه کاری:۱ قاشق چایخوری از هر کدوم

طرزتهیه کباب تابه ای ترکیه غذا با گوشت چرخ کرده خوشمزه مجلسی

طرز تهیه کباب دیگی

مرحله اول

برای تهیه کباب دیگی بدون فر ابتدا باید سس مخصوص این غذا با گوشت را تهیه کنید برای این کار دو قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی را همراه با آبلیمو و مقداری آب مخلوط کنید سپس با آن ادویه های نمک و فلفل و پاپریکا و آویشن و ادویه کاری را اضافه نمایید این صورت را کنار قرار داده و به سراغ مرحله بعدی بروید .

مرحله دوم

در گام بعدی گوشت چرخ کرده را همراه با پیاز خرد شده و سیر له شده مخلوط کنید سپس با آن فلفل دلمه ای خرد شده را همراه با نعنا و جعفری اضافه نمایید پس از مخلوط کردن مواد نوبت به اضافه نمودن ادویه ها می رسد حالا گوشت را با دست حسابی ورز دهید تا ادویه ها به خورد آن برود و مزه دار شود ادویه های گوشت شامل زردچوبه فلفل و ادویه کاری می شود

مرحله سوم

کف ماهیتابه را چرب کنید و بعد از آن گوشت را کف آن تخت نمایید و هر مدل که خواستید آن را برش بزنید و حرارت را کم کنید تا آب‌ گوشت کاملاً کشیده شود و هنگامی که دو طرف آن پخته شد سس مخصوصی را که از قبل آماده کرده بودید بر روی گوشت ریخته و برای چند دقیقه اجازه دهید تا با حرارت کم کباب تابه‌ای شما جا افتاده شود .

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 27 مرداد 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.