طرز تهیه ته دیگ زعفرانی با ماست رستورانی برای ۴ نفر ساده و سریع
مواد لازم برای ته دیگ برنج با ماست و زعفران | |
ماست چکیده بدون آب | نصف پیمانه |
برنج | نصف پیمانه |
زعفران دم کرده | حداقل ۵ قاشق غذاخوری |
دارچین و پودر سیر | یک چهارم قاشق چایخوری |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
طرز تهیه ته دیگ زعفرانی با ماست
مرحله اول
اولین کاری که میکنیم آبکش کردن برنج می باشد برنج را باید کمی زنده تر بردارید. به سراغ ماست رفته و آن را حسابی هم میزنیم. حالا نوبت اضافه کردن زعفران به ماست می باشد. بعد از آن ادویه ها را بریزید.
مرحله دوم
نکته پخت ته دیگ ما و فرق آن با سایرین این است که همراه با ادویه های مورد نظر مقدار کمی دارچین و پودر سیر هم اضافه میکنیم. این دوتا ادویه مزه و طعم ته دیگ را خاص و استثنایی خواهد کرد.
مرحله سوم
بعد از اینکه ادویه ها را اضافه کردید برنج را به ماست اضافه کرده و مواد را به خوبی با هم مخلوط میکنیم. قابلمه نچسب را انتخاب کرده و کف آن را چرب می کنیم. حالا مخلوط برنج را کف قابلمه بریزید.
مرحله چهارم
با پشت قاشق برنج را فشرده کرده و بعد از یکدست کردن سطح آن برنج ساده را اضافه میکنیم. قابلمه را روی حرارت کم قرار دهید تا ته دیگ نسوزد. اجازه دهید تا دم بکشد. ته دیگ زعفرانی و مجلسی بر خلاف ته چین به تخم مرغ نیاز ندارد.
منبع:sadaf.soleymaniiii