طرز تهیه گمج کباب

طرز تهیه گمج کباب رشتی خوشمزه شمالی با چوچاق و بدون گردو و گوشت با مرغ

گمج کباب یکی دیگر از خوراک های شمالی خوشمزه و مجلسی میباشد که طعم دهنده های اصلی آن از سبزی های مخصوص و خوش عطر منطقه میباشد .

مواد لازم برای خوراک ۴ نفر

مواد لازم برای تهیه گمج کباب

  • گردو آسیاب شده ۲۵۰ گرم
  • گوشت خورشتی(گوسفندی) ۵۰۰_۴۰۰ گرم
  • سبزی (جعفری،نعناع،تره،چوچاق)خیلی ریز شده ۲لیوان
  • رب انار ترش ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل
دستور پخت

طرز تهیه گمج کباب

مرحله اول

برای تهیه گمج کباب ، گردو را همراه با گوشت خورشتی بریزیم درون قابلمه و بدون اضافه کردن روغن آنها را تفت دهید پس از انجام این کار ۳ الی ۴ لیوان آب سرد را همراه با رب انار به مواد اضافه کنید و اجازه دهید تا بجوشد سپس حرارت را کم کنید و ۲ ساعت صبر کنید تا گوشت به صورت نیم پز آماده شود .

مرحله دوم

حالا سبزی های خرد شده را درون ماهیتابه ریخته و با اضافه کردن کمی روغن خوب سرخ کنید . سبزی خرد شده را به مواد درون قابلمه اضافه کنید و بذارید تا برای سه ساعت با حرارت ملایم خورش محلی بپزد .در اواخر پخت نمک و فلفل را به غذا اضافه کنید .

مرحله سوم

این خورشت گیلانی طعم ترشی دارد و شما می توانید با کم و زیاد کردن رب انار مزه آن را تغییر دهید این غذا را در ظرف های سفالی و لعاب دار با نام گمج تهیه می‌کنند . گیاه چوچاق یکی از گیاهان خوش عطر میباشد که در مناطق مرطوب شمالی کشور رشد می‌کند . این گیاه محلی دارای خواص دارویی زیادی میباشد و در اغلب غذاهای شمالی مورد استفاده قرار میگیرد .

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 4 فروردین 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.