آموزش طرز تهیه و پخت گمج کباب مخصوص گیلانی با گردو و گوشت
طرز تهیه گمج کباب
گمج کباب یکی دیگر از خوراک های شمالی خوشمزه و مجلسی میباشد که طعم دهنده های اصلی آن از سبزی های مخصوص و خوش عطر منطقه میباشد .
مواد لازم برای خوراک ۴ نفرمواد لازم برای تهیه گمج کباب
- گردو آسیاب شده ۲۵۰ گرم
- گوشت خورشتی(گوسفندی) ۵۰۰_۴۰۰ گرم
- سبزی (جعفری،نعناع،تره،چوچاق)خیلی ریز شده ۲لیوان
- رب انار ترش ۱ قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل
طرز تهیه گمج کباب
مرحله اول
برای تهیه گمج کباب ، گردو را همراه با گوشت خورشتی بریزیم درون قابلمه و بدون اضافه کردن روغن آنها را تفت دهید پس از انجام این کار ۳ الی ۴ لیوان آب سرد را همراه با رب انار به مواد اضافه کنید و اجازه دهید تا بجوشد سپس حرارت را کم کنید و ۲ ساعت صبر کنید تا گوشت به صورت نیم پز آماده شود .
مرحله دوم
حالا سبزی های خرد شده را درون ماهیتابه ریخته و با اضافه کردن کمی روغن خوب سرخ کنید . سبزی خرد شده را به مواد درون قابلمه اضافه کنید و بذارید تا برای سه ساعت با حرارت ملایم خورش محلی بپزد .در اواخر پخت نمک و فلفل را به غذا اضافه کنید .
مرحله سوم
این خورشت گیلانی طعم ترشی دارد و شما می توانید با کم و زیاد کردن رب انار مزه آن را تغییر دهید این غذا را در ظرف های سفالی و لعاب دار با نام گمج تهیه میکنند . گیاه چوچاق یکی از گیاهان خوش عطر میباشد که در مناطق مرطوب شمالی کشور رشد میکند . این گیاه محلی دارای خواص دارویی زیادی میباشد و در اغلب غذاهای شمالی مورد استفاده قرار میگیرد .