طرز تهیه مسما بادمجان شمالی با گوشت شام دو نفره ساده و سریع
طرز تهیه مسما بادمجان
برای شام میخواهید یک خورشت خوش طعم و عالی با دستور پخت آسان و راحت تهیه کنید.برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مسما بادمجان در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.
مواد لازم برای ۲ نفر | |
گوشت گوسفندی | ۳۰۰گرم |
بادمجان | نیم کیلو |
پیاز | ۳ عدد متوسط |
رب گوجه فرنگی | ۲ق غ |
غوره | ۲/۳لیوان |
آب | ۳لیوان |
سیب زمینی | به میزان دلخواه |
گوجه فرنگی | دو عدد |
نمک:فلفل،پودر سیر | به میزان دلخواه |
زعفران دم کرده | دو ق غ |
چوب دارچین | دو عدد |
طرز تهیه مسما بادمجان
مرحله ۱
برای تهیه این خورشت مجلسی ابتدا باید پیاز را خرد کرده و آن را درون ماهیتابه ریخته و مقداری کمی روغن تفت دهید سپس گوشت را اضافه کنید هنگامی که بوی خامی گوشت گرفته شد رب را به مواد اضافه کنید.
مرحله ۲
کمی مواد را با هم تفت دهید و بعد از آن ادویه ها را همراه با چوب دارچین و زعفران دم کرده به گوشت اضافه کنید به خوبی با هم مخلوط کرده و تفت دهید تا بوی خامی رب گرفته شود سپس ۳ لیوان آب اضافه کنید.
مرحله ۳
حرارت را کم کرده و اجازه دهید تا گوشت پخته شود. در این فاصله زمانی پوست بادمجان ها را بگیرید و درون آب نمک قرار دهید تا تلخی آنها گرفته شود توجه داشته باشید کلاهک های بادمجانها را هم جدا نکنید.
مرحله ۴
حالا باید بادمجان ها را به صورت جداگانه و بعد از آن سیب زمینی و گوجه را سرخ کنید و در ۱۵ دقیقه پایانی پخت غوره را با موادی که سرخ کرده بودید به خورشت اضافه کنید تا با همدیگر بپزند و خورشت شما لعابدار و جا افتاده شود.