طرز تهیه مسما بادمجان

طرز تهیه مسما بادمجان

برای شام می‌خواهید یک خورشت خوش طعم و عالی با دستور پخت آسان و راحت تهیه کنید.برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مسما بادمجان در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
گوشت گوسفندی۳۰۰گرم
بادمجاننیم کیلو
پیاز۳ عدد متوسط
رب گوجه فرنگی۲ق غ
غوره۲/۳لیوان
آب۳لیوان
سیب زمینیبه میزان دلخواه
گوجه فرنگیدو عدد
نمک:فلفل،پودر سیربه میزان دلخواه
زعفران دم کردهدو ق غ
چوب دارچیندو عدد

طرز تهیه مسما بادمجان

مرحله ۱

برای تهیه این خورشت مجلسی ابتدا باید پیاز را خرد کرده و آن را درون ماهیتابه ریخته و مقداری کمی روغن تفت دهید سپس گوشت را اضافه کنید هنگامی که بوی خامی گوشت گرفته شد رب را به مواد اضافه کنید.

مرحله ۲

کمی مواد را با هم تفت دهید و بعد از آن ادویه ها را همراه با چوب دارچین و زعفران دم کرده به گوشت اضافه کنید به خوبی با هم مخلوط کرده و تفت دهید تا بوی خامی رب گرفته شود سپس ۳ لیوان آب اضافه کنید.

مرحله ۳

حرارت را کم کرده و اجازه دهید تا گوشت پخته شود. در این فاصله زمانی پوست بادمجان ها را بگیرید و درون آب نمک قرار دهید تا تلخی آنها گرفته شود توجه داشته باشید کلاهک های بادمجانها را هم جدا نکنید.

مرحله ۴

حالا باید بادمجان ها را به صورت جداگانه و بعد از آن سیب زمینی و گوجه را سرخ کنید و در ۱۵ دقیقه پایانی پخت غوره را با موادی که سرخ کرده بودید به خورشت اضافه کنید تا با همدیگر بپزند و خورشت شما لعابدار و جا افتاده شود.

 

آخرین بروز رسانی در : شنبه 1 آبان 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.