طرز تهیه مرغ بریانی در فر خانگی شام ۴ نفره ساده و سریع
طرز تهیه مرغ بریانی در فر
مرغ بریانی یک غذای مجلسی خوشمزه، اگر حوصله آشپزی داشته باشید میتوانید یک خوراک بریانی در حد رستوران های اصفهانی درون فر و یا قابلمه تهیه نمایید. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مرغ بریانی در فر در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
مرغ کامل با پوست | ۱ عدد |
روغن زیتون | ۲ قاشق غذاخوری |
آب لیمو ترش | ۴ قاشق غذاخوری |
آب پیاز | ۴ قاشق غذاخوری |
زعفران دم کرده | ۴ قاشق غذاخوری |
ادویه گراماسالا | ۱ قاشق چایخوری |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
طرز تهیه مرغ بریانی
مرحله ۱
برای تهیه این غذای فرنگی در ابتدا زعفران دم کرده را همراه با آب لیمو ترکیب میکنیم و هم میزنیم سپس روغن زیتون و آب پیاز را به آن ها اضافه کرده هم زده در همین حال گراماسالا و نمک و فلفل را به این سس مخصوص بریانی اضافه میکنیم.
مرحله ۲
حالا تمامی قسمت های مرغ را به سس مخصوص که تهیه کرده ایم آغشته میکنیم. بعد از انجام این مراحل مرغ را برای مدت زمان ۴ الی ۵ ساعت درون یخچال قرار میدهیم تا حسابی سس به خورد گوشت مرغ برود، دستگاه فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن نموده غذا را درون اجاق قرار دهید.
مرحله ۳
در اواسط پخت دوباره مقداری از سس را بر روی مرغ ریخته تا طعم و مزه خاص و دلپذیری غذای شما بخود بگیره، مرغ را میتوانید همراه با سیب زمینی سرخ شده و پلو و انواع سالاد سرو نمایید.
مرحله ۴
با استفاده از این مواد هم میتوانید داخل شکم مرغ خود را پر کنید و از خوردن غذای خود لذت بیشتری ببرید گردو, جعفرى خورد شده, سیر, رب انار, قیصى یا آلو .که قبل از استفاده باید همه این مواد را تفت دهید.