طرز تهیه مرغ بریانی در فر

طرز تهیه مرغ بریانی در فر

 مرغ بریانی یک غذای مجلسی خوشمزه، اگر حوصله آشپزی داشته باشید میتوانید یک خوراک بریانی در حد رستوران های اصفهانی درون فر و یا قابلمه تهیه نمایید. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مرغ بریانی در فر در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
مرغ کامل با پوست۱ عدد
روغن زیتون۲ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش۴ قاشق غذاخوری
آب پیاز۴ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده۴ قاشق غذاخوری
ادویه گراماسالا۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفلبه مقدار لازم

طرز تهیه مرغ بریانی

مرحله ۱

برای تهیه این غذای فرنگی در ابتدا زعفران دم کرده را همراه با آب لیمو ترکیب میکنیم و هم میزنیم سپس روغن زیتون و آب پیاز را به آن ها اضافه کرده هم زده در همین حال گراماسالا و نمک و فلفل را به این سس مخصوص بریانی اضافه میکنیم.

مرحله ۲

حالا تمامی قسمت های مرغ را به سس مخصوص که تهیه کرده ایم آغشته میکنیم. بعد از انجام این مراحل مرغ را برای مدت زمان ۴ الی ۵ ساعت درون یخچال قرار میدهیم تا حسابی سس به خورد گوشت مرغ برود، دستگاه فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن نموده غذا را درون اجاق قرار دهید.

مرحله ۳

در اواسط پخت دوباره مقداری از  سس را بر روی مرغ ریخته تا طعم و مزه خاص و دلپذیری غذای شما بخود بگیره، مرغ را میتوانید همراه با سیب زمینی سرخ شده و پلو و انواع سالاد سرو نمایید.

مرحله ۴

با استفاده از این مواد هم میتوانید داخل شکم مرغ خود را پر کنید و از خوردن غذای خود لذت بیشتری ببرید گردو, جعفرى خورد شده, سیر, رب انار, قیصى یا آلو .که قبل از استفاده باید همه این مواد را تفت دهید.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 23 مهر 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.