طرز تهیه کلم پلو شیرازی

 طرز تهیه کلم پلو تهرانی- طرز تهیه کلم پلو شیرازی با گوشت قلقلی- طرز تهیه کلم پلو شیرازی با کلم برگ -طرز تهیه کلم پلو شیرازی بدون سبزی- بهترین کلم پلو شیرازی- طرز تهیه کلم پلو شیرازی با مرغ -طرز تهیه کلم پلو ساده -طرز تهیه کلم پلو شیرازی اصل مجلسی

کلم پلو شیرازی یکی از غذاهای سنتی و اصیل ایرانی، که تقریباً همه مردم ایران برای یک بار هم که شده طعم و مزه این غذا را تجربه کرده اند. برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کلم پلو شیرازی در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
برنج۳ پیمانه
سبزی کلم پلو۲ پیمانه
گوشت چرخ کرده۳۰۰ گرم
پیاز رنده شده متوسطیک عدد
نمک و فلفل و زردچوبهبه میزان لازم
آرد نخودچییک تا دوقاشق غذاخوری
کلم قمری۳ تا ۴ عدد متوسط
آب غوره یا آب لیمو برای چاشنیبه میزان لازم

طرز تهیه کلم پلو شیرازی

مرحله اول

همراهان گرامی ابتدا باید کلم را به صورت برگ برگ جدا کنید و آن را به صورت خلال های باریک برش بزنید سپس کلم های خرد شده را درون ماهیتابه ریخته و شعله را کم کنید در ظرف را ببندید تا کلم ها پخته شوند.

مرحله دوم

قبل از اینکه در ماهیتابه را ببندید مقداری زردچوبه را همراه با فلفل سیاه به مواد اضافه کنید تا کلم ها پس از پخت خوشرنگ شوند، برای چاشنی این غذا هم می‌توانید دو قاشق غذاخوری آبلیمو اضافه کنید.

مرحله سوم

در این فاصله زمانی قلقلی ها را آماده کنید، پیاز را رنده کنید (نیازی به گرفتن آب پیاز نیست) و همراه با ادویه و آرد نخودچی به گوشت اضافه کنید، مواد را با هم مخلوط کرده و اندازه فندوق گوشت را گرد کنید.

مرحله چهارم

روی ظرف حاوی گوشت های قلقلی پلاستیک بکشید و برای ۳۰ دقیقه درون یخچال قرار دهید. به سراغ کلم ها بروید و آنها را پس از پخته شدن از درون تابه خارج نمایید. گوشت ها را درون همون ماهی تابه ریخته و سرخ کنید.

مرحله پنجم

به آب برنج مقداری زردچوبه اضافه کنید و آنرا کمی زنده تر بصورت آبکش آماده نمایید. سبزی کلم پلو را که شامل شوید و تره و ریحون و ۲ قاشق غذاخوری ترخون خشک می باشد آماده کنید.

مرحله ششم

یک قابلمه مناسب انتخاب کرده که آن را با روغن چرب کنید سپس مورد نظر را قرار دهید حالا یک لایه برنج و بعد از آن یک لایه از مواد میانی کلم پلو را بریزید و به همین صورت لایه لایه قابلمه را پر کنید.

مرحله هفتم

قابلمه را روی اجاق قرار دهید و درب آن را ببندید، پس از اینکه بخار جمع شد آب و روغن را اضافه کنید و در پایان نوبت به اضافه کردن ترخون خشک می رسد، برای ۴۵ دقیقه اجازه دهید تا برنج دم بکشد. با سالاد شیرازی و آبغوره نوش جان کنید.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 22 دی 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.