طرز تهیه و پخت پاکوره محلی و ساده و خوشمزه هندی با سیب زمینی
طرز تهیه پاکوره
پاکوره یک خوراک عربی خوشمزه میباشد که ماده اصلی تشکیل دهنده این غذا سیب زمینی است . این خوراک مخصوص شهرهای خوزستان و بوشهر و کشورهای پاکستان و هند و حوزه خاورمیانه میباشد .
مواد لازم برای خوراک ۴ نفرمواد لازم برای تهیه پاکوره
- سیب زمینی: ۴ عدد
- آرد گندم: ۲ پیمانه
- تخم مرغ: ۴ عدد
- تره و جعفری خردشده: ۲۰۰ گرم
- تمرهندی: یک بسته کوچک
- نمک، فلفل، زردچوبه و ادویه : به میزان لازم
- روغن سرخ کردنی: به میزان لازم
طرز تهیه پاکوره
مرحله اول
برای تهیه پاکوره ابتدا سیب زمینی ها را شسته و آنها را به صورت آب پز آماده کنید پس از پخته شدن پوست سیبزمینیها را گرفته و آنها را رنده کنید ، درون ظرفی جداگانه آرد گندم را در یک لیوان آب سرد حل کنید ، آب را تدریجی اضافه کنید تا آرد گوله گوله نشود .
مرحله دوم
پس از انجام مراحل بالا تخم مرغ ها را شکسته و به محلول آب و آرد اضافه کنید ، مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید و به آن برای مدت زمان ۱۰ دقیقه استراحت دهید . حالا تره و جعفری را با سیب زمینی رنده شده مخلوط کنید سپس به آن ادویه ها را اضافه کرده و مایه خوراک هندی را ورز دهید تا یکدست شود .
مرحله سوم
حالا نوبت آن رسیده که تمرهندی را درون یک لیوان آب ولرم حل کنید و آنرا از صافی رد نمایید . چهار قاشق از شیره تمر هندی را همراه با مایع سیب زمینی به مخلوط آرد اضافه کنید و مواد را به خوبی هم بزنید .از مایه پاکوره اندازه یک نارنگی کوچک برداشته و درون روغن داغ سرخ کنید .
مرحله چهارم
حالا الباقی شیره تمر هندی را که دارید همراه با مقداری روغن و فلفل قرمز و کمی نمک بجوشانید تا یک سس غلیظ تهیه کنید ، این سس را همراه با خوراک سیب زمینی میل نمایید .