طرز تهیه مربای به

طرز تهیه مربای به

به یکی از خوشبو ترین و خاص ترین میوه های فصل پاییز، این میوه دارای خواص درمانی بسیاری میباشد، شما میتوانید آنرا بصورت خام و پخته و ترشی و مربا و چای مصرف کنید. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مربای به در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه مربا
هل۲ عدد
به۵۰۰ گرم
شکر۵۰۰ گرم
آب لیمو ترش۱ قاشق غذاخوری
دارچینبه میزان لازم

طرز تهیه مربای به

مرحله ۱

در ابتدای آشپزی به را بخاطر اینکه دارای پرز میباشد بخوبی بشویید. میوه را میتوانید پوست گرفته و یا اینکه با پوست استفاده نمایید . نکته : اگر مربا را با پوست آماده نمایید مربای شما شکل بهتری خواهد داشت و پوست میوه از له شدن مربا جلوگیری مینماید.

مرحله ۲

میوه به را درون قابلمه ریخته و آب را به آن اضافه نمایید مقدار آب باید به حدی باشد که روی به ها را کاملا بپوشاند . برای مدت زمان ۲۰ دقیقه درب ظرف را بسته و اجازه دهید تا با حرارت ملایم بپزد.

مرحله ۳

در طول این مدت شهد خود را که ترکیب شکر و آب و هل و آب لیمو مباشد را تهیه نموده و بعد از گذشت ۲۰ دقیقه آن را درون قابلمه ریخته و دوباره درب ظرف را گذاشته و حالا از یک دم کنی استفاده نمایید.

مرحله ۴

تا زمانی که مربا قوام بیاید اجازه میدهیم تا با حرارت ملایم مربا بپزد. هنگامی که مربا آماده شد اجازه دهید در همان حال و با دم کنی بماند تا خنک شود. این کار باعث خوش رنگ تر شدن مربا خواهد شد.

مرحله ۵

استفاده از آب لیمو برای جلوگیری از شکرک زدن مربا میباشد . سعی کنید مربا را با پوست بپزید تا له نشود . هسته های میوه را جدا کنید هسته ها به مربای شما حالت لزج میدهد و مربای شما غیر قابل استفاده خواهد شد .

مرحله ۶

اگر در حین پخت احساس کردید آب درون ظرف شما تبخیر شده میتوانید باز هم از آب استفاده نمایید. این مربا به ۴ الی ۵ ساعت جوشیدن نیاز داره تا کاملا جا افتاده و خوش رنگ شود. حتما درب ظرف باید بسته باشه تا قرمز رنگ شود.

مرحله ۷

مربا را بهتر است در دیگ های مسی تهیه نمایید.استفاده از دارچین باعث جلوگیری از کپک زدن مربا خواهد شد. برای اطمینان از قوام شربت چند قطره در بشقاب ریخته با انشگت وسط آنرا خالی کنید. اگر قطره های شربت بهم نرسید یعنی قوام آن خوب میباشد .

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 19 مهر 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.