طرز تهیه خورشت به آلو

 

طرز تهیه خورشت به آلو

خورشت خوشمزه و مجلسی با مرغ و گوشت قرمز و چرخ کرده، به سرشار از ویتامین‌های آ و ب، و املاح آهکی و تانن است . به دارای پروتید، گلوسید، لیپید و آب است و صد گرم آن تولید ۱۱۲ کالری انرژی می‌کند. به مقوی قلب، معده و اعصاب است و دمنوش آن آرام بخش است. برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه آبگوشت در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
پیاز۱ عدد
به۲ عدد متوسط
گوشت خورشتی۳۰۰ گرم
آلو خورشتی۱۲ تا ۱۵ عدد
رب گوجه فرنگی۲ قاشق غ خ
نمک و فلفل و زردچوبه بهبه میزان لازم
آبلیمو و روغن ، زعفران دم کردهبه میزان لازم

طرز تهیه خورشت به آلو

مرحله اول

یک ظرف مناسب آماده کنید سپس یک عدد پیاز درشت قالب را بصورت نگینی خرد کنید مقداری روغن درون ظرف بریزید و بر روی اجاق قرار دهید هنگامی که روغن داغ شد پیاز ها را اضافه کرده و تفت دهید وقتی پیاز ها سبک و شیشه ای شدند.

مرحله دوم

گوشت خورشتی را بریزید درون ظرف و مقداری تفت دهید، حالا نمک و فلفل و زردچوبه هم به گوشت بزنید مواد را در حالی که تفت میدهید هم بزنید تا ادویه بخوبی بخورد گوشت بره، حالا دو قاشق رب گوجه به مواد افزوده و کمی تفت دهید.

مرخله سوم

مقداری آب اضافه کرده و اجازه دهید تا گوشت پخته شود. در مرحله بعدی به را بخوبی بشورید بصورتیکه پرزهای آن پاک شود ، بعد از آن به را بصورت حبه ای خرد کنید و با مقدار کمی روغن تفت دهید، آلو ها را هم بخوبی پاک کرده و بشویید.

مرخله چهارم

در مرحله بعد و زمانی که گوشت پخته شد به های تفت داده شده را همراه با آلو خورشتی به مواد درون ظرف اضافه کنید، حالا برای اینکه خورشت شما جا افتاده شود به نیم ساعت زمان نیاز دارید، در ۵ دقیقه پایانی زعفران دم کرده را همراه با دو قاشق آب لیمو اضافه کنید.

مرخله پنجم

مزه خورشت را تست کنید و اگر لازم دانستید مقداری نمک بریزید. به را برای اینکه هنگام پخته شدن در خورشت له نشود قبل از اضافه کردن تفت میدهیم. اگر میخواهید خورشت شما ملس باشد میتوانید مقداری شکر به غذا اضافه کنید .از پودر دارچین برای تیره تر شدن رنگ خورشت هم میتوانید استفاده کنید.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 30 مهر 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.