طرز تهیه خورش هویج با گوشت

طرز تهیه خورش هویج با گوشت چرخ کرده گوسفندی مجلسی

پخت خورشت تبریزی خوشمزه و مجلسی با گوشت، برای تهیه این خورشت میتوانید از لپه ، گوشت چرخ کرده و مرغ نیز استفاده نمایید.برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش هویج با گوشت در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
پیاز بزرگ۱ عدد
آلو خورشتی۱۰۰ گرم
هویج۴۰۰ گرم
روغنبه اندازه کافی
گوشت خورشتیبه اندازه کافی
زعفران دم کرده و آبلیموبه اندازه کافی
نمک ، فلفل سیاه و زردچوبهبه اندازه کافی

طرز تهیه خورش هویج با گوشت

مرحله ۱

برای شروع پیاز را رنده و یا اینکه بصورت نگینی خرد نمایید سپس تابه را روی اجاق قرار داده و با شعله کم همراه با مقداری روغن پیاز ها را تفت دهید زمانی که پیاز ها سبک و شیشه ای شدند زردچوبه را درون تابه بریزید.

مرحله ۲

این دو را با هم تفت میدهیم تا کاملا بخورد هم بروند و یکدست شوند. حالا زمان اضافه کردن گوشت به پیازهای درون تابه فرا رسیده است و تا زمانی که گوشت خورشتی تغییر رنگ دهد مواد را با هم تفت میدهیم.

مرحله ۳

۲ الی ۳ لیوان آب جوش آماده کرده و زمانی که گوشت سرخ شد آب را اضافه کرده و اجازه میدهیم تا گوشت خورشتی کاملا پخته شود.در مرحله بعدی ، هویج ها را شسته و پوست آنرا جدا میکنیم.

مرحله ۴

حالا هویج ها را بصورت منظم و یدکست بصورت خلالی برش زده و آماده برای طبخ میکنیم، هر چه برش های شما مرتب تر باشد خورشت خوشزه شما ظاهر بهتری خواهد داشت. حالا خلال ها را بصورت جداگانه درون تابه تفت میدهیم.

مرحله ۵

اگر شما این کار را با حوصله انجام دهید و زمان بیشتری را برای سرخ کردن هویج ها قرار دهید خورشت شکیل تری خواهید داشت.زمانی که گوشت پخته شد هویج را همراه با آلو خورشتی به مواد اضافه کرده و پس از آن نمک و فلفل سیاه را ریخته و کمی هم میزنیم.

مرحله ۶

تا مواد بخوبی با هم مخلوط شوند حرارت را کم کرده و اجازه میدهیم تا غذا به آرامی پخته و جا افتاده شود ، شما در ۲۰ دقیقه پایانی پخت مقداری آبلیمو و زعفران دم کرده به خورشت اضافه کنید.زمانی که هویج را تفت دادید مقداری از آنرا برای تزیین نگه دارید.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 7 آبان 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.