طرز تهیه خورش هویج با گوشت تبریزی شام دونفره ساده و سریع
طرز تهیه خورش هویج با گوشت
پخت خورشت تبریزی خوشمزه و مجلسی با گوشت، برای تهیه این خورشت میتوانید از لپه ، گوشت چرخ کرده و مرغ نیز استفاده نمایید.برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش هویج با گوشت در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.
مواد لازم برای ۲ نفر | |
پیاز بزرگ | ۱ عدد |
آلو خورشتی | ۱۰۰ گرم |
هویج | ۴۰۰ گرم |
روغن | به اندازه کافی |
گوشت خورشتی | به اندازه کافی |
زعفران دم کرده و آبلیمو | به اندازه کافی |
نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه | به اندازه کافی |
طرز تهیه خورش هویج با گوشت
مرحله ۱
برای شروع پیاز را رنده و یا اینکه بصورت نگینی خرد نمایید سپس تابه را روی اجاق قرار داده و با شعله کم همراه با مقداری روغن پیاز ها را تفت دهید زمانی که پیاز ها سبک و شیشه ای شدند زردچوبه را درون تابه بریزید.
مرحله ۲
این دو را با هم تفت میدهیم تا کاملا بخورد هم بروند و یکدست شوند. حالا زمان اضافه کردن گوشت به پیازهای درون تابه فرا رسیده است و تا زمانی که گوشت خورشتی تغییر رنگ دهد مواد را با هم تفت میدهیم.
مرحله ۳
۲ الی ۳ لیوان آب جوش آماده کرده و زمانی که گوشت سرخ شد آب را اضافه کرده و اجازه میدهیم تا گوشت خورشتی کاملا پخته شود.در مرحله بعدی ، هویج ها را شسته و پوست آنرا جدا میکنیم.
مرحله ۴
حالا هویج ها را بصورت منظم و یدکست بصورت خلالی برش زده و آماده برای طبخ میکنیم، هر چه برش های شما مرتب تر باشد خورشت خوشزه شما ظاهر بهتری خواهد داشت. حالا خلال ها را بصورت جداگانه درون تابه تفت میدهیم.
مرحله ۵
اگر شما این کار را با حوصله انجام دهید و زمان بیشتری را برای سرخ کردن هویج ها قرار دهید خورشت شکیل تری خواهید داشت.زمانی که گوشت پخته شد هویج را همراه با آلو خورشتی به مواد اضافه کرده و پس از آن نمک و فلفل سیاه را ریخته و کمی هم میزنیم.
مرحله ۶
تا مواد بخوبی با هم مخلوط شوند حرارت را کم کرده و اجازه میدهیم تا غذا به آرامی پخته و جا افتاده شود ، شما در ۲۰ دقیقه پایانی پخت مقداری آبلیمو و زعفران دم کرده به خورشت اضافه کنید.زمانی که هویج را تفت دادید مقداری از آنرا برای تزیین نگه دارید.