طرز تهیه پیتزا با نان باگت

آموزش طرز تهیه و پخت پیتزا با نان باگت خوراک خانگی و ساده در فر بصورت مرحله به مرحله

آموزش طرز تهیه و پخت پیتزا با نان باگت خوراک خانگی و ساده در فر بصورت مرحله به مرحله مناسب برای مبتدیان آشپزی و دختر خانم های جوان با این روش راحت و آسان میتوانند در خانه یک پیتزای خوشمزه و فوری را مهیا نمایند . با قسمت آموزش آشپزی سایت های پاتوق همراه شده و از این مطلب بهره کامل را ببرید .

مواد لازم برای تهیه پیتزا

مواد لازم برای تهیه پیتزا

  • نون باگت ۱ عدد
  • گوشت چرخکرده ۱۰۰ گرم
  • پیاز سرخ شده ۱ عدد
  • قارچ تفت داده شده ۵ عدد
  • ذرت ۱ ق.غ
  • فلفل دلمه ۱ ق.غ
  • پنیر پیتزا به میزان لازم
  • نمک و فلفل به میزان لازم
دستور پخت

طرز تهیه پیتزا با نان باگت

طرز تهیه نان پیتزا

برای تهیه پیتزا با نان باگت ، نان خود را با چاقو باز نموده و پس از آن خمیر اضافه درون نان را خالی کنید سپس با کمک وردنه آن را بر روی میز کار تخت کنید برای ۲ الی ۳ مرتبه وردنه را روی نان بکشید تا نازک شود .

پیتزا ساده در فر

اکنون فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد پیش گرم کنید ، نان ها را درون سینی فر قرار داده و به ترتیب سس کچاپ ، پنیر پیتزا ، مواد گوشتی را بر روی نان ها بچینید ، و در لایه آخر  پنیر پیتزا بریزید ، و با هر موادی که دوست دارید خوراک خود را تزیین کنید و برای مدت زمان ۱۰ دقیقه داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه قرار دهید تا پنیر آب بشه و رنگ روی پیتزا ساده طلایی شود . اکنون خوراک شما آماده برای سرو شده است .

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 25 آذر 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.