طرز تهیه پیتزا لقمه ای

طرز تهیه پیتزا لقمه ای

دستور پخت پیتزا خانگی ساده و خوش طعم همراه با خمیرمایه در فر، شما برای تهیه این پیتزا میتوانید از موادی همانند بادمجان و نان لواش و تست نیز استفاده نمایید.برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پیتزا لقمه ای در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
خمیر مایهیه ق غ خ سرخالى
شیرنصف لیوان
آب ولرمیک سوم لیوان
روغن مایع۶ ق غ خ
تخم مرغیک عدد
شکریه ق چ خ
نمکنصف ق چ خ
آردسه و نیم لیوان

طرز تهیه پیتزا لقمه ای

مرحله ۱

در شروع کار خمیر مایه را همراه با شکر و آب ولرمی که دارید مخلوط کنید سپس تمام مواد را با هم ترکیب کرده و خمیر را اماده نمایید آرد را الک نموده و کم کم به خمیر اضافه نمایید و با دست آنرا ورز دهید تا خمیر یکدست و سفتی داشته باشید.

مرحله ۲

خمیر شما باید از خمیر پیراشکی سفت تر باشد. روی خمیر را سلفون کشیده و برای مدت زمان ۲ ساعت در یک جای نسبتا گرم اسراحت دهید تا ور بیاید.هنگامی که خمیر مورد نظر شما اماده شد بر روی میز کارتان مقداری آرد بپاشید و خمیر را با وردنه بر روی میز کار پهن نمایید.

مرحله ۳

قطر خمیر شما تقریبا ۱ سانتیمتر باشد سپس به کمک یک قالب گرد خمیر را برش بزنید و با چنگال چند عدد سوراخ بر روی برش های خمیر ایجاد کنید، فر را با دمای ۱۷۰ درجه پیش گرم کنید و پس از آن خمیر را برای مدت زمان ۳ دقیقه درون فر قرار دهید تا نیم پز شود.

مرحله ۴

در مرحله بعد و زمانی که خمیر را از درون فر خارج نمودید مقداری سس کچاپ و پنیر پیتزا بر روی خمیر ریخته بر روی آنها مقداری مواد پیتزا و دوباره پنیر پیتزا بریزید.

مرحله ۵

درجه حرارت فر را بر روی ۱۷۵ درجه قرار داده و مواد را برای مدت زمان ۱۵ دقیقه درون فر قرار میدهیم تا کاملا پخته شود. این خوراک همانند رولت مرغ یک پیش غذای شیک و مجلسی میباشد.

مرحله ۶

برای مواد پیتزا میتوانید از مخلوط گوشت چرخ کرده و قارچ و ذرت و فلفل دلمه ای استفاده کنید. از برش های مرغ و سوسیس هم میتوانید به جای گوشت چرخ کرده استفاده نمایید. این غذا را میتوانید همانند ساندویچ مصرف کنید.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 6 آبان 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.