طرز تهیه کباب کوبیده خانگی روی ذغال برای ۸ نفر ساده و سریع
طرز تهیه کباب کوبیده خانگی
کباب خانگی خوشمزه با گوشت گوساله و گوسفندی، مخلفاتی همچون سالاد شیرازی، ماست موسیر یا ماست دلالی به همراه دوغ نعنایی از جمله مواردی هستند که میتوانند طعم عالی کبابکوبیده را چند برابر کنند.برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کباب کوبیده خانگی در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.
مواد لازم برای ده سیخ کباب | |
گوشت قلوه گاه گوسفند | نیم کیلو |
گوشت راسته گوساله | نیم کیلو |
پیاز | چهار عدد |
نمک | به میزان لازم |
طرز تهیه کباب کوبیده خانگی
مرحله ۱
گوشت ها را با هم مخلوط کرده و آنها را برای سه مرتبه چرخ میکنیم، حالا پیازها را با چاقو ریز ریز کرده و آب پیاز را کامل گرفته و جدا میکنیم، پیاز را به گوشت چرخ شده اضافه نموده و مخلوط میکنیم.
مرحله ۲
در همین حال نمک را هم به مواد اضافه میکنیم و گوشت چرخ شده را برای مدت زمان ۲۰ دقیقه ورز میدهیم تا چسبنده شود . با نایلون روی گوشت را پوشانده و برای ۲ ساعت درون یخچال قرار میدهیم.
مرحله ۳
زمانی که گوشت آماده شد به اندازه گوله برفی از آن برداشته و سیخ میزنیم، حالا ذغال را با دمای یکنواخت آماده کنید و سیخ ها را مدام بچرخانید تا کباب شما کاملا مغز پخت شود.
مرحله ۴
گوشت کوبیده باید مخلوط گوساله و گوسفند باشه . آب پیاز حتما باید گرفته شود . هنگام سیخ گرفتن ابتدا و انتهای سیخ را ببندید تا هنگام پخته شدن گوشت از سیخ جدا نشود . حتما برای سیخ گرفتن آب ولرم کنار دست خود قرار دهید تا گوشت به دست شما نچسبد.
مرحله ۵
برای تهیه کوبیده باید از یک گوشت پرچرب استفاده کنید ، چرخ کردن گوشت در چند مرحله باعث چسبندگی آن میشود . افزودن یک قاشق چایخوری آرد سفید یا آرد سویا را فراموش نکنید باعث میشود گوشت از سیخ جدا نشود.