طرز تهیه کباب کوبیده خانگی

طرز تهیه کباب کوبیده خانگی

کباب خانگی خوشمزه با گوشت گوساله و گوسفندی، مخلفاتی همچون سالاد شیرازی، ماست موسیر یا ماست دلالی به همراه دوغ نعنایی از جمله مواردی هستند که می‌توانند طعم عالی کباب‌کوبیده را چند برابر کنند.برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کباب کوبیده خانگی در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.

مواد لازم برای ده سیخ کباب
گوشت قلوه گاه گوسفندنیم کیلو
گوشت راسته گوسالهنیم کیلو
پیازچهار عدد
نمکبه میزان لازم

طرز تهیه کباب کوبیده خانگی

مرحله ۱

گوشت ها را با هم مخلوط کرده و آنها را برای سه مرتبه چرخ میکنیم، حالا پیازها را با چاقو ریز ریز کرده و آب پیاز را کامل گرفته و جدا میکنیم، پیاز را به گوشت چرخ شده اضافه نموده و مخلوط میکنیم.

مرحله ۲

در همین حال نمک را هم به مواد اضافه میکنیم و گوشت چرخ شده را برای مدت زمان ۲۰ دقیقه ورز میدهیم تا چسبنده شود . با نایلون روی گوشت را پوشانده و برای ۲ ساعت درون یخچال قرار میدهیم.

مرحله ۳

زمانی که  گوشت آماده شد به اندازه گوله برفی از آن برداشته و سیخ میزنیم، حالا ذغال را با دمای یکنواخت آماده کنید و سیخ ها را مدام بچرخانید تا کباب شما کاملا مغز پخت شود.

مرحله ۴

گوشت کوبیده باید مخلوط گوساله و گوسفند باشه . آب پیاز حتما باید گرفته شود . هنگام سیخ گرفتن ابتدا و انتهای سیخ را ببندید تا هنگام پخته شدن گوشت از سیخ جدا نشود . حتما برای سیخ گرفتن آب ولرم کنار دست خود قرار دهید تا گوشت به دست شما نچسبد.

مرحله ۵

برای تهیه کوبیده باید از یک گوشت پرچرب استفاده کنید ، چرخ کردن گوشت در چند مرحله باعث چسبندگی آن میشود . افزودن یک قاشق چایخوری آرد سفید یا آرد سویا را فراموش نکنید باعث میشود گوشت از سیخ جدا نشود.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 26 مهر 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.