طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی رستورانی شام ۲نفره ساده و سریع
طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی
دستور پخت سوپ بسیار خوشمزه و ساده بدون گوشت، محتوای گوجه حدود ۹۵٪ آب بوده و ۵٪ باقیمانده را کربوهیدرات و فیبر تشکیل می دهد. گوجه ها حاوی مقدار خوبی ویتامین های آ، ث، کا و خانواده ویتامین های ب است. مواد معدنی همچون پتاسیم، منگنز، منیزیم، مس و فسفر در گوجه فرنگی نیز وجود دارند. این گیاه حاوی فیبر و پروتئین و مقداری ترکیبات ارگانیک مانند لیکوپن است که به شدت برای سلامتی ما مفید می باشد.برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.
مواد لازم برای ۲ نفر | |
گوجه فرنگی | ۳ عدد |
پیاز | ۱ عدد |
سیر | ۲ حبه |
فلفل دلمه زرد یا قرمز | نصف |
روغن زیتون | به میزان لازم |
سرکه بالزامیک | به میزان لازم |
خامه | ۱ قاشق غذاخوری |
فلفل سیاه و قرمز، زردچوبه و نمک | به میزان لازم |
پاستا گوش ماهی | سلیقهای |
طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی
مرحله ۱
تابه را بر روی اجاق گاز قرار دهید سپس پیاز و سیر و فلفل را خرد نموده مقداری روغن زیتون اضافه کنید زمانی که داغ شد مواد خرد شده را درون تابه ریخته و تفت دهید.
مرحله ۲
کمی که رنگ مواد تغییر کرد گوجه فرنگی را اضافه نمایید سپس کمی زردچوبه بریزید کمی مواد را با هم مخلوط کنید کمی که جا افتاده شد ۱ قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک درون تابه بریزید.
مرحله ۳
شعله اجاق گاز را کم کرده کمی آب و فلفل قرمز و سیاه و نمک به سس اضافه کنید و صبر کنید تا آماده شود. میتوانید برای این کار قبل از تفت دادن تمام مواد را درون مخلوط کن به حالت پوره درآورید ، پس از آماده شدن سس کمی خامه به آن اضافه کنید.
مرحله ۴
در حدود ۱ قاشق غذاخوری پس از آن پاستای گوش ماهی را درون ظرف ریخته و صبر کنید تا خوراک خوشمزه شما آماده شود ، حالا با افزودن مقداری سبزی جعفری و پنیر پارمسان سوپ رژیمی خود را تزیین نمایید.