طرز تهیه فلافل خانگی

طرز تهیه فلافل خانگی

فلافل ترد ساده با نخود پخته اصل آبادان رستورانی، این غذای مخصوص بندری در شهرهای اهواز ، بیروت ، دمشق و شیراز و بغداد ، ایلام ، آبادان و بندرعباس زیاد مورد استفاده قرار میگیرد..برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه فلافل خانگی در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه فلافل
نخود۳۰۰ گرم
پیاز متوسط۲ عدد
سیر۴ حبه
آب۷ ق غ
پودر تخمِ گشنیز۱ ق غ
پودر زیره۱ ق غ
زردچوبه۱ ق م
پودر انبه۱ ق م
پودر فلفل سیاه۱ ق م
پودر فلفل قرمز۱ ق م
جوز هندی۱ عدد
نمک۱ ق م
پودر دارچین۲/۱ ق م
بکینگ پودر۱ ق م
روغنبه میزان لازم

طرز تهیه فلافل خانگی

مرحله ۱

برای آماده کردن فلافل به نکات ریز و دقیق دستور پخت حتما باید توجه نمایید . ۴۸ ساعت قبل از درست نمودن ساندویچ نخود ها را باید در آب بخیسانید در طول این مدت در چندین نوبت آب ظرف نخود را عوض نمائید.

مرحله ۲

در مرحله بعد نخود ها را آبکش کرده و همراه با پیاز و سیر درون چرخ گوشت بریزید یا با دستگاه اسیاب کنید.در مرحله بعد ۷ قاشق غذاخوری آب را به مایه فلافل اضافه نمایید سپس نوبت افزودن ادویه ها میباشد.

مرحله ۳

پودر گشنیز و زیره بعد از آن زردچوبه و پودر فلفل سیاه و قرمز در نوبت بعد پودر انبه و جوز هندی رنده شده، حالا نمک و پودر دارچین و در آخرین نوبت بیکینگ پودر را اضافه نمایید حالا این مواد را بخوبی و با دست ورز دهید و مخلوط کنید تا کاملا یکدست شوند.

مرحله ۴

هنگامی که مایه آماده شد قالب مخصوص فلافل زدن را آورده با قاشق آنرا پرکنید و با پشت قاشق مواد را صاف کنید . تابه را روی اجاق قرار دهید روغن زیادی خالی کنید در حدی که قرص فلافل در روغن شناور شود زمانی که روغن داغ شد فلافل ها را سرخ نمایید.

مرحله ۵

روغن شما باید کاملا داغ باشد تا فلافل هنگام سرخ کردن تَرَک نخوره و در روغن حالت خود را از دست ندهد. اصلا نیازی به اضافه کردن سیب زمینی آبپز یا تخم مرغ یا مغز نان باگت به مایه فلافل نیست . میتوانید مایه را برای ۱ الی ۲ ساعت قبل از سرخ کردن درون یخچال قرار دهید.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 1 آبان 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.