طرز تهیه فلافل خانگی با نخود پخته برای ۴ نفر ساده و سریع
طرز تهیه فلافل خانگی
فلافل ترد ساده با نخود پخته اصل آبادان رستورانی، این غذای مخصوص بندری در شهرهای اهواز ، بیروت ، دمشق و شیراز و بغداد ، ایلام ، آبادان و بندرعباس زیاد مورد استفاده قرار میگیرد..برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه فلافل خانگی در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه فلافل | |
نخود | ۳۰۰ گرم |
پیاز متوسط | ۲ عدد |
سیر | ۴ حبه |
آب | ۷ ق غ |
پودر تخمِ گشنیز | ۱ ق غ |
پودر زیره | ۱ ق غ |
زردچوبه | ۱ ق م |
پودر انبه | ۱ ق م |
پودر فلفل سیاه | ۱ ق م |
پودر فلفل قرمز | ۱ ق م |
جوز هندی | ۱ عدد |
نمک | ۱ ق م |
پودر دارچین | ۲/۱ ق م |
بکینگ پودر | ۱ ق م |
روغن | به میزان لازم |
طرز تهیه فلافل خانگی
مرحله ۱
برای آماده کردن فلافل به نکات ریز و دقیق دستور پخت حتما باید توجه نمایید . ۴۸ ساعت قبل از درست نمودن ساندویچ نخود ها را باید در آب بخیسانید در طول این مدت در چندین نوبت آب ظرف نخود را عوض نمائید.
مرحله ۲
در مرحله بعد نخود ها را آبکش کرده و همراه با پیاز و سیر درون چرخ گوشت بریزید یا با دستگاه اسیاب کنید.در مرحله بعد ۷ قاشق غذاخوری آب را به مایه فلافل اضافه نمایید سپس نوبت افزودن ادویه ها میباشد.
مرحله ۳
پودر گشنیز و زیره بعد از آن زردچوبه و پودر فلفل سیاه و قرمز در نوبت بعد پودر انبه و جوز هندی رنده شده، حالا نمک و پودر دارچین و در آخرین نوبت بیکینگ پودر را اضافه نمایید حالا این مواد را بخوبی و با دست ورز دهید و مخلوط کنید تا کاملا یکدست شوند.
مرحله ۴
هنگامی که مایه آماده شد قالب مخصوص فلافل زدن را آورده با قاشق آنرا پرکنید و با پشت قاشق مواد را صاف کنید . تابه را روی اجاق قرار دهید روغن زیادی خالی کنید در حدی که قرص فلافل در روغن شناور شود زمانی که روغن داغ شد فلافل ها را سرخ نمایید.
مرحله ۵
روغن شما باید کاملا داغ باشد تا فلافل هنگام سرخ کردن تَرَک نخوره و در روغن حالت خود را از دست ندهد. اصلا نیازی به اضافه کردن سیب زمینی آبپز یا تخم مرغ یا مغز نان باگت به مایه فلافل نیست . میتوانید مایه را برای ۱ الی ۲ ساعت قبل از سرخ کردن درون یخچال قرار دهید.