طرز تهیه و پخت کوفته برنجی

طرز تهیه و پخت کوفته برنجی ژاپنی دونفره بدون گوشت و بدون لپه

کوفته برنجی را اگر با رعایت تمام نکات ریز تهیه کنید ، حتما در آخر آشپزی میتوانید یک غذای خوب داشته باشید ، مایه کوفته را در ابتدای کار بخوبی چنگ بزنید تا حالت چسبندگی پیدا کند . اگر آب درون قابلمه روی کوفته ها را بپوشاند بهتر است .

مواد لازم برای خوراک ۴ نفره

مواد لازم برای آماده سازی کوفته برنجی

  • گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم
  • برنج یک پیمانه ۱۰۰ گرم
  • سبزی کوفته ۳۰۰ گرم
  • لپه ۱/۲ پیمانه
  • آرد نخودچی ۱ قاشق غذاخوری پر
  • گردو و زرشک و آلو برای وسط کوفته
  • پیاز یک عدد برای پیاز داغ
  • زعفران
  • فلفل سیاه، نمک، زردچوبه به مقدار لازم
دستور پخت

طرز تهیه کوفته برنجی

مرحله اول

برای تهیه کوفته برنجی خوشمزه و مجلسی ابتدا برنج را به صورت دم کش و بدون روغن همراه با مقداری نمک و زردچوبه بپزید لکه ها را هم به صورت جداگانه بخیسانید و آنها را هم بپزید ، حالا لپه و برنج پخته را با گوشت چرخ کرده مخلوط کنید .

مرحله دوم

حالا به این مواد سبزی های معطر را همراه با ادویه و آرد نخودچی اضافه کنید با دست مواد را ترکیب کنید تا کاملاً یکدست شوند و تمام قسمتهای مایه کوفته خانگی به ادویه و سبزی معطر آغشته شود . به مواد برای ۱۵ دقیقه استراحت دهید .

مرحله سوم

حالا از مایع برداشته کف دست خط کنید و درون آن را با موادی مانند گردو آلو یا زرشک یا لواشک پر کنید ، دوباره کمی از گوشت برداشته و روی آن قرار دهید و به صورت توپ آن را گرد کنید . پیشنهاد میکنیم از مقدار کمی هم پیاز داغ استفاده کنید .

مرحله چهارم

کوفته های رژیمی را درون یخچال قرار دهید برای نیم ساعت تا حسابی جا افتاده شوند پس از انجام این کار قابلمه را بر روی اجاق گاز قرار دهید و مقداری آب اضافه کنید درون آن کمی زردچوبه نمک و روغن بریزید کمی که آب گرم شد روغن و پیاز داغ را اضافه کنید .

مرحله پنجم

حالا نوبت اضافه کردن کوفته ها به مواد درون قابلمه می باشد آنها را به آرامی درون ظرف قرار دهید سپس درب قابلمه را ببندید و اجازه دهید تا کوفته خوشمزه برای مدت زمان ۶۰ الی ۹۰ دقیقه و با حرارت کم بپزد ، میتوانید از مقداری آلو خشک هم به عنوان چاشنی استفاده کنید .

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 18 فروردین 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.