طرز تهیه کوفته گردو ارومیه با رب انار شام دونفره ساده و سریع
طرز تهیه کوفته گردو
پخت غذای محلی خوشمزه با گوشت چرخ کرده، غذایی که پخت آن نیاز به تجربه و مهارت آشپزی بالایی دارد. دارای طعمی فوق العاده بینظیر و فراموش نشدنی میباشد.برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوفته گردو در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.
مواد لازم برای ۲ نفر | |
گوشت چرخ کرده | ۲۰۰ گرم |
مغز گردو پودر شده | ۶ قاشق غذاخوری |
آرد نخودچی | ۲ قاشق غذاخوری |
پیاز درشت | ۱ عدد رنده کنید آبشو بگیرید |
سیب زمینی متوسط | ۱ عدد رنده کنید آبشو بگیرید خام باشه |
پودر سیر و پودر آویشن و ادویه کاری | از هر کدوم نصف قاشق چایخوری |
نمک | ۱ قاشق چایخوری |
پیاز کوچک | ۱ عدد |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذاخوری |
رب انار | نصف قاشق غذاخوری |
آب | ۲ لیوان |
طرز تهیه کوفته گردو
مرحله ۱
گوشت چرخ کرده را همراه با پیاز رنده شده و سیب زمینی مخلوط کرده و ورز دهید در همان حال که مشغول ورز دادن گوشت چرخ کرده هستید آردنخودچی و یک سوم مغز گردو را هم اضافه نمایید مواد را بخوبی با هم مخلوط کنید.
مرحله ۲
در پایان پودر سیر و پودر آویشن و ادویه کاری را ریخته و بخوبی ورز دهید تا حسابی جا افتاده و به ادویه آغشته شود ، حالا مایه کوفته را برای مدت زمان ۱ ساعت درون یخچال قرار میدهیم تا در هنگام پخت وا نرود.
مرحله ۳
در مرحله بعدی تابه را با مقدار کمی روغن بر روی اجاق گذاشته پیاز را بصورت خلالی خرد کنید و درون تابه تفت دهید زمانی که طلایی رنگ شدند رب گوجه فرنگی و رب انار و الباقی پودر گردو را اضافه کنید.
مرحله ۴
کمی سس کوفته مجلسی را تفت دهید حالا دو لیوان آب را بر روی سس ریخته حرارت را کمی بیشتر کنید تا شروع به قل زدن کند ، از مایه کوفته اندازه گردو برداشته گرد کنید و درون سس قرار دهید.
مرحله ۵
شعله را کم کنید و اجازه دهید تا خوراک مجلسی شما جا افتاده شود . توجه داشته باشید به کوفته های درون ظرف دست نزنید تا پایان پخت برای اینکه وا نرود.برای اینکه در هنگام پخت کوفته ها از هم وا نرود میتوانید به مایه تخم مرغ اضافه کنید.