کوفته هلو شیرازی

طرز تهیه کوفته هلو شیرازی کوفته هلو شیرازی خانم قادری کوفته هلو غذای کدام شهره

کوفته هلو شیرازی

طرز تهیه و پخت کوفته هلو شیرازی خوشمزه و مجلسی خانگی ، یکی از غذاهای سنتی شهر شیراز است شاید فکر کنید از هلو در این غذا استفاده میشه ولی اسم این غذا بخاطر اندازه کوفته ها هست .

مواد لازم برای خوراک ۲ نفر

مواد لازم برای تهیه کوفته هلو شیرازی

  • گوشت چرخ شده ۳۰۰ گرم
  • هویج سه عدد درشت
  • پیاز رنده شده آب گرفته نصف پیمانه
  • آرد نخودچی سه قاشق سوپخوری
  • نمک و فلفل و زرد چوبه به میزان لازم
  • پودر دارچین یک قاشق غذاخوری
  • پیاز سرخ شده یک پیمانه
  • آلو بخارا به میزان لازم از قبل در آب خیس کنید
  • زرشک به میزان لازم
  • رب گوجه فرنگی دو قاشق غذاخوری
دستور پخت

طرز تهیه کوفته هلو شیرازی

برای تهیه این کوفته محلی خوشمزه ابتدا درون کاسه ای نسبتاً بزرگ گوشت چرخ کرده را همراه با پیاز رنده شده ای که آب آن را قبلا گرفته‌اید با هم مخلوط نموده سپس هویج خام رنده شده را همراه با نمک و فلفل به گوشت اضافه کنید با دست به خوبی ورز دهید , سپس پس آرد نخودچی را به گوشت اضافه کنید مواد را به خوبی با هم مخلوط کرده تا مایه شما منسجم و یک دست شود ، اگر احساس نمودید مایه کوفته شما انسجام لازم را ندارد می توانید مقداری آرد نخودچی به آن اضافه کنید و برای اینکه کوفته های شما رنگ بهتری داشته باشد و کمی هم زعفران به آن اضافه کنید . در مرحله بعد از مایه گوشت به اندازه یک هلو برداشته درون آن را با آلو و زرشک تفت داده شده کمی هم پیاز داغ و مقداری کره و شکر را پر کنید کوفته را با دست جمع کنید به صورتی که در هنگام طبخ وا نرود .

طرز تهیه کوفته هلو شیرازی

حالا تابه ای مناسب را بر روی اجاق گاز را داشته کوفته ها را همراه با مقدار کمی روغن سرخ کنید ، بعد از گذشت ۲ الی ۳ دقیقه رب گوجه فرنگی الباقی پیازداغ ها را همراه با زردچوبه و نمک و فلفل و پودر دارچین به کوفته ها اضافه کنید سپس ۲ قاشق غذاخوری شکر را همراه با یک هویج کوچک رنده شده ( برای لعاب بیشتر ) به سس اضافه نمایید , میتوانید الباقی آلو ها را نیز اضافه کنید کمی که این مواد تفت داده شد آب را درون تابه بریزید اندازه آب نباید در حدی باشد که روی کوفته ها را بپوشاند ، توجه داشته باشید که نیازی نیست درب ظرف را در هنگام پخت قرار دهید ، در همان حال که غذای شما در حال پخت است در چندین نوبت از آب سس بر روی کوفته ها بریزید ، حرارت را کم کنید و اجازه دهید تا حسابی جا افتاده شود .

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 24 شهریور 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.