طرز تهیه پیاز کاراملی

طرز تهیه پیاز کاراملی شده برای هبرگر و ماهیچه با آب و شکر و سرکه

پیاز کاراملی یک چاشنی فوق العاده خوشمزه و خوش طعم میباشد که از آن برای انواع غذاها مانند : همبرگر، ساندویچ، سوپ پیاز ، انواع تارت، پیتزا، دیپ پیاز، آش، عدس پلو و … استفاده میکنند .

مواد لازم برای ۴تا برگر

مواد لازم برای تهیه پیاز کاراملایز

  • پیاز متوسط ۳عدد
  • سرکه سیب یا بالزامیک ۲قاشق غذا خوری
  • شکر ۲قاشق غذا خوری(یا یکم کمتر)
  • روغن ۱قاشق غذا خوری
دستور پخت

طرز تهیه پیاز کاراملی

مرحله اول

برای تهیه پیاز کاراملی ابتدا پیاز را به صورت خلالی خرد کنید و داخل ماهیتابه ریخته و با اضافه کردن روغن روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار بدید ، حالا در ماهیتابه رو قرار بدین و صبر کنید تا پیاز ها پخته شوند هر چند لحظه یکبار پیاز ها رو هم بزنید .

مرحله دوم

پیازها که نرم شد بهش سرکه و شکر را اضافه کند ، اگه میخوای طعم پیازها ملس باشه سرکه و شکر رو به صورت مساوی اضافه کن . اگه شیرین دوست داری سرکه رو کمتر کنید ، اگه ترش دوست داری شکر رو کمتر کنید . حالا دیگه نیازی نیست در ماهیتابه رو ببندید .

مرحله سوم

حالا مرتب پیازها را هم زده و آنها را زیر و رو کنید تا از سوختن شکر جلوگیری کنیم و پیاز ها به صورت یکدست کاراملی بشه طعم این پیازها عالیه ، و با اضافه کردن آن به غذاهای خود مزه جدید و خوبی را امتحان خواهید کرد .

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 24 اسفند 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.