طرز تهیه و پخت پیاز کاراملی خوشمزه و مجلسی همبرگر و ساندویچ
طرز تهیه پیاز کاراملی
پیاز کاراملی یک چاشنی فوق العاده خوشمزه و خوش طعم میباشد که از آن برای انواع غذاها مانند : همبرگر، ساندویچ، سوپ پیاز ، انواع تارت، پیتزا، دیپ پیاز، آش، عدس پلو و … استفاده میکنند .
مواد لازم برای ۴تا برگرمواد لازم برای تهیه پیاز کاراملایز
- پیاز متوسط ۳عدد
- سرکه سیب یا بالزامیک ۲قاشق غذا خوری
- شکر ۲قاشق غذا خوری(یا یکم کمتر)
- روغن ۱قاشق غذا خوری
طرز تهیه پیاز کاراملی
مرحله اول
برای تهیه پیاز کاراملی ابتدا پیاز را به صورت خلالی خرد کنید و داخل ماهیتابه ریخته و با اضافه کردن روغن روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار بدید ، حالا در ماهیتابه رو قرار بدین و صبر کنید تا پیاز ها پخته شوند هر چند لحظه یکبار پیاز ها رو هم بزنید .
مرحله دوم
پیازها که نرم شد بهش سرکه و شکر را اضافه کند ، اگه میخوای طعم پیازها ملس باشه سرکه و شکر رو به صورت مساوی اضافه کن . اگه شیرین دوست داری سرکه رو کمتر کنید ، اگه ترش دوست داری شکر رو کمتر کنید . حالا دیگه نیازی نیست در ماهیتابه رو ببندید .
مرحله سوم
حالا مرتب پیازها را هم زده و آنها را زیر و رو کنید تا از سوختن شکر جلوگیری کنیم و پیاز ها به صورت یکدست کاراملی بشه طعم این پیازها عالیه ، و با اضافه کردن آن به غذاهای خود مزه جدید و خوبی را امتحان خواهید کرد .