طرز تهیه حلوا افغانی

طرز تهیه حلوا افغانی

طرز تهیه حلوا خوشمزه مجلسی مخصوص افغانستان، ترجیحاً حلوا را در منزل و با روغن گیاهی تهیه نمایید، استفاده از روغن نباتی بخاطر اینکه حاوی اسیدهای چرب اشباع‌ شده‌ای است که در دیواره رگ رسوب می‌کند و به مرور سبب ایجاد تصلب شرایین میشود توصیه نمیشود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه حلوا افغانی در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
آردیک لیوان بوره
شکریک لیوان
گلاب۱/۲لیوان
زرده ی تخم مرغ۲عدد
پودر هل۱/۴ قاشق چایخوری سرپر
محلول زعفران۳ قاشق سوپخوری
روغن مایع و کرهبیشتر از سه چهارم لیوان

طرز تهیه حلوا افغانی

مرحله ۱

تابه را روی اجاق گاز با حرارت ملایم قرار داده کمی که ظرف مورد نظر داغ شد کره و روغن را همزمان با هم اضافه کنید، روغن را کمی در تابه بچرخانید هنگامی که آب شد آرد را درون تابه ریخته و تفت دهید.

مرحله ۲

حالا با یک قاشق چوبی آرد را هم بزنید تا زمانی که رنگ آن سرخ و بوی خامی آرد گرفته شود حالا اجاق را خاموش کنید، زرده تخم مرغ را با شکر و گلاب مخلوط کنید و هم بزنید. سپس هل و زعفران را اضافه کنید و این مواد را کمی هم بزنید.

مرحله ۳

سپس مایه را به آرد اضافه کنید و دوباره بر روی اجاق قرار دهید، به این نکته توجه داشته باشید برای تهیه حلوا باید مدام مواد را هم بزنید تا در اصطلاح به روغن بیوفته، این حلوا کمی کشدار میباشد و بسیار خوشمزه و مقوی میباشد.

مرحله ۴

مناسب برای استفاده در ماه مبارک رمضان. اصلا بوی تخم مرغ نمیگیره این حلوا دارای بافت نرم و لطیفی میباشد، مطمئن باشید از طبخ این حلوای سنتی پشیمان نخواهید شد امیدواریم مورد پسند شما کاربران گرامی و عزیز قرار گرفته باشد.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 25 مهر 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.