طرز تهیه سالاد ایتالیایی

طرز تهیه سالاد ایتالیایی

 

سالاد خوشمزه با مرغ و سبزی و پاستا رژیمی، یکی از اصلی ترین مزایای استفاده از سالاد برای افرادی که به فکر لاغری هستند این است که فیبر موجب افزایش احساس سیری از غذا می شود و همین سبب کمتر غذا خوردن و در نتیجه کاهش وزن می گردد.برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سالاد ایتالیایی در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سینه ی مرغ١ عدد
ژامبون دودی١٠٠ گرم
پاستا فرمی١/٢ بسته
پیاز داغ١ ق غذاخوری
ذرت پخته شده١/٢ پیمانه
خیارشور خرد شده١/٢ پیمانه
هویج٢ عدد
جعفری خردشده٢ ق غذاخوری
شوید تازه٢ ق غذاخوری
نعنا خشکبه مقدارلازم
آب لیموترش تازهیک عدد
فلفل دلمه رنگینصف
پودر پاپریکا١ ق
پودر اویشن١ ق
نمک و فلفلبه مقدارلازم

طرزتهیه سالاد ایتالیایی

مرحله ۱

تابه در دار را بر روی حرارت ملایم اجاق قرار داده پیاز های خرد شده را در روغن کمی تفت دهید کمی که طلایی رنگ شد سینه مرغ را که در ابعاد کوچک خرد کرده اید را به پیاز داغ اضافه کنید و تفت دهید.

مرحله ۲

مقداری نمک و فلفل به مواد اضافه کنید سپس هویج های خرد شده را با مقدار کمی آب به مواد اضافه کنید. درب تابه را ببندید و اجازه دهید مواد پخته شود. در طول این مدت در یک ظرف جداگانه پاستا را ریخته مقداری آب اضافه کنید.

مرحله ۳

نمک را همراه با یک قاشق غذاخوری روغن به پاستا اضافه کرده و زمانی که پخته شد آن را آبکش نمایید. در یک کاسه سس مایونز را با لیمو ترش و نمک و پودر آویشن و پاپریکا مخلوط کنید تا یکدست شوند.

مرحله ۴

در مرحله بعدی تمامی مواد را بخوبی با هم مخلوط کنید، این سالاد خوشمزه را برای ۲ الی ۳ ساعت درون یخچال قرار دهید تا مزه دار شود ، اکنون پیش غذای شما کاملا جا افتاده شده و آماده سرو میباشد.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 26 مهر 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.