طرز تهیه آبگوشت سنتی

پخت و ادویه آبگوشت سنتی مجلسی دونفره خانگی تهران و کاشان

آبگوشت سنتی یکی از اصیل ترین و کامل ترین غذاهای ایرانی میباشد که خواص فراوانی دارد ، این غذا اگر با گوشت گوسفندی پخته شود خون ساز میباشد و برای درمان کم خونی موثر است و ترکیبی از سردی و گرمی میباشد . دنبه روده را لیز کرده و باعث سهولت کار دستگاه گوارش میشود .

مواد لازم برای خوراک ۴ نفر

مواد لازم برای تهیه آبگوشت سنتی

  • پیاز : ۱ عدد بزرگ
  • دنبه : یک تکه کوچک
  • لیمو امانی ریز : ۲ عدد
  • گوجه : ۴ عدد پوست کنده
  • گوشت گوسفندی : ۴۰۰ گرم
  • سیب زمینی کوچک : ۴ عدد
  • رب گوجه : ۳ قاشق غذا خوری
  • لوبیا سفید و نخود خیس کرده : یک پیمانه
  • نمک فلفل زردچوبه دارچین زعفران : به میزان لازم
دستور پخت

طرز تهیه آبگوشت سنتی

مرحله اول

برای تهیه آب گوشت حرفه ای پس از اینکه پوست پیاز را جدا کردید آن را درون قابلمه ریخته سپس دنبه را همراه با گوشت به پیاز اضافه می کنیم با هم مخلوط میکنیم مواد را ، در همان حال دارچین و فلفل سیاه و زردچوبه را به گوشت اضافه می کنیم .

مرحله دوم

در مرحله بعد نخود و لوبیا را اضافه میکنیم و روی مواد را آب می ریزیم یک عدد گوجه فرنگی را درسته درون قابلمه انداخته و در آخر لیمو عمانی را اضافه می کنیم قابلمه را بر روی حرارت متوسط اجاق گاز برای مدت زمان تقریبی ۵ ساعت قرار می دهیم .

مرحله سوم

در مرحله بعد و در یک ساعت پایانی پخت یک عدد سیب زمینی را به مواد اضافه می کنیم و پس از آن مقداری نمک درون قابلمه ریخته و آن را قرار می دهیم تا چند قل بزند . زمانی که آبگوشت شما جا افتاده و لعاب دار شد اجاق گاز را خاموش کنید .

مرحله چهارم

در این مرحله آب را از سایر مواد جدا کرده دنبه را نیز به صورت جداگانه درون کاسه کوبیده و له کنید اگر می‌خواهید خوراک چربی داشته باشید دنبه را به آب غذا اضافه کرده و در کنار ترشی و سبزی خوردن تازه سرو نمایید .

مرحله پنجم

‌سایر مواد حبوبات و گوشت را با گوشت کوبیده و پس از میل نمودن آبگوشت ، گوشت کوبیده را که با دارچین و زعفران تزیین نموده اید را نوش جان کنید  .

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 28 دی 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.