خوراک غاز
خوراک غاز
خوراک غازطرز تهیه و پخت خوراک غاز خانگی محلی و خوشمزه شمالی مازندرانی ، طبع گوشت غاز گرم و خشک است و آب انار، زیره، دارچین، فلفل، زنجبیل از مصلحات این گوشت می باشد. برای تقویت نیروی طحال و ریه گوشت غاز مصرف نمایید.برای پیشگیری و درمان بیماریهایی مانند برونشیت مزمن، نفریت، آمفیزم و آسم از گوشت غاز استفاده کنید.
مواد لازم برای تهیه خوراکمواد لازم برای تهیه خوراک غاز
- گوشت غاز
- سیر
- سسانار
- شکر
- ادویه
- روغن
- دانه های انار
طرز تهیه خوراک غاز
برای تهیه این خوراک خوشمزه و ساده ، شما باید گوشت را درون قابلمه گذاشته ، کمی فلفل و نمک و دو حبه سیر را هم اضافه کرده ومقداری آب درون قابلمه میریزید تا گوشت پخته بشه ولی حواستون باشه که له نشه و شکلشو از دست نده 😌 وقتی که گوشت کاملا پخته شد ، آن را از قابلمه بیرون بیاورید و در روغن سرخ کنید . میتونید برای اینکه کمی مزه غذا به ترشی برسه به اندازه نصف پیمانه انار دون شده کنار گوشت بریزید که با هم سرخ و پخته شوند . الان میتونید سس انارتون را به گوشت اضافه کنید ، حتما نباید همه جای گوشت به سس آغشته باشه ولی کم هم نباشه تا گوشت را هم مزه دار کنه . 😊
در این مرحله برای اینکه خوراک شمالی مزه ملس داشته باشه ، به اندازه نصف استکان شکر را داخل مقداری از آبی که غاز را درون آن پختید حل کنید ولی فراموش نکنید سیرهایش را دور بریزید . سس را فراموش نکنید و مدام بهم بزنید تا سفت نشه ، گوشت ها را درون سس پشت و رو کنید تا حسابی مزه دار شود ، اگه میخاهید سس خوراک شیرین تر باشد از شکر بیشتر واگر دوست دارید ترش تر باشد از سس انار بیشتر استفاده کنید .
وقتی سس به مرحله ای رسید که حسابی غلیظ و سفت شده بود یعنی غذا آماده سرو است .🤗😋