خوراک غاز

 خوراک غاز چگونه غاز را بپزیم؟ آبگوشت غاز طرز تهیه غاز شکم پر مازندرانی

خوراک غاز

طرز تهیه و پخت خوراک غاز خانگی محلی و خوشمزه شمالی مازندرانی ، طبع گوشت غاز گرم و خشک است و آب انار، زیره، دارچین، فلفل، زنجبیل از مصلحات این گوشت می باشد. برای تقویت نیروی طحال و ریه گوشت غاز مصرف نمایید.برای پیشگیری و درمان بیماریهایی مانند برونشیت مزمن، نفریت، آمفیزم و آسم از گوشت غاز استفاده کنید.

مواد لازم برای تهیه خوراک

مواد لازم برای تهیه خوراک غاز

  • گوشت غاز
  • سیر
  • سسانار
  • شکر
  • ادویه
  • روغن
  • دانه های انار
دستور پخت

طرز تهیه خوراک غاز

برای تهیه این خوراک خوشمزه و ساده ، شما باید گوشت را درون قابلمه گذاشته ، کمی فلفل و نمک و دو حبه سیر را هم اضافه کرده ومقداری آب درون قابلمه میریزید تا گوشت پخته بشه ولی حواستون باشه که له نشه و شکلشو از دست نده 😌 وقتی که گوشت کاملا پخته شد ، آن را از قابلمه بیرون بیاورید و در روغن سرخ کنید . میتونید برای اینکه کمی مزه غذا به ترشی برسه به اندازه نصف پیمانه انار دون شده کنار گوشت بریزید که با هم سرخ و پخته شوند . الان میتونید سس انارتون را به گوشت اضافه کنید ، حتما نباید همه جای گوشت به سس آغشته باشه ولی کم هم نباشه تا گوشت را هم مزه دار کنه . 😊

در این مرحله برای اینکه خوراک شمالی مزه ملس داشته باشه ، به اندازه نصف استکان شکر را داخل مقداری از آبی که غاز را درون آن پختید حل کنید ولی فراموش نکنید سیرهایش را دور بریزید . سس را فراموش نکنید و مدام بهم بزنید تا سفت نشه ، گوشت ها را درون سس پشت و رو کنید تا حسابی مزه دار شود ، اگه میخاهید سس خوراک شیرین تر باشد از شکر بیشتر واگر دوست دارید ترش تر باشد از سس انار بیشتر استفاده کنید .
وقتی سس به مرحله ای رسید که حسابی غلیظ و سفت شده بود یعنی غذا آماده سرو است .🤗😋

 

آخرین بروز رسانی در : جمعه 11 مهر 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.