رشته پلو با مرغ

رشته پلو با مرغ ریش ریش رشته پلو با مرغ و هویج رشته پلو با مرغ و کشمش

رشته پلو با مرغ

طرز تهیه و پخت رشته پلو با مرغ مجلسی خوشمزه زعفرانی سرخ شده ، رشته پلو که ترکیب اصلی اش گندم است در گروه نان و غلات در پایین هرم غذایی جای می گیرد بنابراین رشته پلویی نیز مانند برنج منبع انرژی بوده و می تواند برای کسانی که اضافه وزن دارند یک عامل چاق کننده باشد

مواد لازم برای خوراک ۴ نفر

مواد لازم برای تهیه رشته پلو

  • برنج: ۵ پیمانه
  • رشته پلویی: ۳ پیمانه
  • سیب زمینی: ۲ عدد
  • زردچوبه، ادویه پلویی، فلفل سیاه و زیره: به مقدار لازم
  • مرغ : ۱ کیلوگرم
  • پیاز: ۲ عدد
  • رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
  • زعفران دمکرده، زردچوبه، ادویه کاری: به مقدار لازم
  • فلفل سیاه، نمک و آبغوره: به مقدار لازم
دستور پخت

طرز تهیه رشته پلو با مرغ

برای تهیه پلو مجلسی در ابتدا مرغ ها را در روغن سرخ کنید و پس از سرخ شدن از روغن در آورید . پیاز را نگینی ریز خرد کرده و داخل روغن تفتش بدید ، کمی که طلایی شد ، رب گوجه ، نمک ادویه را بریزید و با هم تفت بدید ، مرغ ها را اضافه کرده و ۲ لیوان آب هم بریزید ، بعد از جوش اومدن حرارت را کم کنید و درب ظرف را بگذارید تا به مدت ۱/۵ بپزد ، سپس زعفران و آبغوره را هم اضافه کنید ، پس از ده دقیقه مرغ آماده هست .

رشته ها برای اینکه تغییر رنگ بده و بوی خامیش گرفته بشه باید در مقداری روغن تفت دهید و کمی ادویه بهش اضافه کنید ، برنج رشته پلو باید آبکش بشه ، پس داخل آب جوش ریخته و آبکشی کنید ، برای ته دیگ از نون لواش استفاده کنید و برنج و رشته هارا به صورت لایه لایه داخل قابلمه بریزید و در آخر هم سیب زمینی را قرار دهید و با اضافه کردم یک لیوان آب و روغن پلو با مرغ را دم بیندازید .

نوش 😄😍

نکات : قرار دادن سیب زمینی کاملا سلیقه ای است . مقدار آبغوره و رب گوجه بستگی به ذاعقه شما دارد . اگر رشته پلویی شما محلی بود تفتش بدید و گرنه رشته موجود در بازار نیازی به تفت دادن ندارد . این غذا رو هم میتونید با گوشت گوساله و گوسفند درست کنید .

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 18 آبان 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.