میگو لا پلو
میگو لا پلو
میگو لا پلوطرز تهیه و پخت میگو لا پلو خانگی خوشمزه و مجلسی به سبک جنوب ، برای نگهداری طولانی مدت میگو، آن را به خوبی بستهبندی کنید و حداکثر تا یک ماه در سردترین جای فریزر نگهداری شود.برای یخزدایی میگو و خارج کردن آن از حالت انجماد، آن را در یک کاسه آب سرد یا درون یخچال قرار داده و هرگز آن را در دمای اتاق یا با مایکروویو یخزدایی نکنید، زیرا این کار سبب از دست رفتن رطوبت و مواد مغذی میگو میگردد.
مواد لازم برای خوراک ۴ نفرمواد لازم برای تهیه میگو لا پلو
- میگو پاک کرده: ۷۰۰ گرم الی ۱ کیلوگرم
- لوبیا چشم بلبلی: ۲ پیمانه
- برنج: ۴ پیمانه
- شوید خشک: ۱ لیوان
- پیاز متوسط: ۲ عدد
- پودر لیمو عمانی: ۱ قاشق مرباخوری
- کشمش پلویی: ۱/۲ لیوان
- زردچوبه، فلفل سیاه، قرمز و نمک
طرز تهیه میگو لا پلو
برای تهیه خوراک خوشمزه میگو لوبیا ها را در آب نمک خیس کنید ، ۱ ق غ نمک بریزید کافیه ، و بعد بشورید ، بزارید ۲ یا ۳ ساعت بپزه ، زیاد نرم نشه . برنجاتونا با ۴ ق غ نمک خیس کنید و آبشو خالی کنید . آب را بزارید جوش بیاد وحدود ۷ دقیقه اجازه دهید برنج ها در آب باشه ، بعد هم لوبیا ها را اضافه کنید هم بزنید بعد از ۲ دقیقه آبکش کنید . پیازها را در روغن تفت دهید سپس میگوها را اضافه کنید ، زرد چوبه ، فلفل سیاه و قرمز و نمک را هم اضافه کنید و تفت بدهید تا آب میگو تبخیر بشه و بپزه .
در مرحله بعد به خوراک میگو خود لیمو امانی پودر شده و کشمش را هم اضافه کنید وبا میکسر حدود ۲۰ ثانیه میکس کنید و برش دارید . بعد کف ظرفتون را کمی روغن بریزید و نصف ق چ زرد چوبه و ۱ ق غ شوید خشک شده را اضافه کنید و با هم مخلوط کنید . الان برنج بریزید و لایه بعدی سبزی ، وسط برنج هم مواد را اضافه کنید . حدود ۱۰ دقیقه بزارید با شعله زیاد بخار کنه ، و بعد شعله را کم کنید و بزارید حدود یک ساعت دم بکشه حالا میگو با پلو آماده برای سرو شده است . نوش جان 😉😋