میگو لا پلو

میگو لا پلو میگو لاپلویی طرز تهیه میگو لاپلویی طرز تهیه میگو پلو ساده طرز تهیه میگو پلو با کشمش میگو پلو مجلسی خوشمزه تهیه میگو پلو بندری پلو میگو آبادانی

میگو لا پلو

طرز تهیه و پخت میگو لا پلو خانگی خوشمزه و مجلسی به سبک جنوب ، برای نگهداری طولانی مدت میگو، آن را به خوبی بسته‌بندی کنید و حداکثر تا یک ماه در سردترین جای فریزر نگهداری شود.برای یخ‌زدایی میگو و خارج کردن آن از حالت انجماد، آن را در یک کاسه آب سرد یا درون یخچال قرار داده و هرگز آن را در دمای اتاق یا با مایکروویو یخ‌زدایی نکنید، زیرا این کار سبب از دست رفتن رطوبت و مواد مغذی میگو میگردد.

مواد لازم برای خوراک ۴ نفر

مواد لازم برای تهیه میگو لا پلو

  • میگو پاک کرده: ۷۰۰ گرم الی ۱ کیلوگرم
  • لوبیا چشم بلبلی: ۲ پیمانه
  • برنج: ۴ پیمانه
  • شوید خشک: ۱ لیوان
  • پیاز متوسط: ۲ عدد
  • پودر لیمو عمانی: ۱ قاشق مرباخوری
  • کشمش پلویی: ۱/۲ لیوان
  • زردچوبه، فلفل سیاه، قرمز و‌ نمک
دستور پخت

طرز تهیه میگو لا پلو

برای تهیه خوراک خوشمزه میگو لوبیا ها را در آب نمک خیس کنید ، ۱ ق غ نمک بریزید کافیه ، و بعد بشورید ، بزارید ۲ یا ۳ ساعت بپزه ، زیاد نرم نشه . برنجاتونا با ۴ ق غ نمک خیس کنید و آبشو خالی کنید . آب را بزارید جوش بیاد وحدود ۷ دقیقه اجازه دهید برنج ها در آب باشه ، بعد هم لوبیا ها را اضافه کنید هم بزنید بعد از ۲ دقیقه آبکش کنید .  پیازها را در روغن تفت دهید سپس میگوها را اضافه کنید ، زرد چوبه ، فلفل سیاه و قرمز و نمک را هم اضافه کنید و تفت بدهید تا آب میگو تبخیر بشه و بپزه .

در مرحله بعد به خوراک میگو خود لیمو امانی پودر شده و کشمش را هم اضافه کنید وبا میکسر حدود ۲۰ ثانیه میکس کنید و برش دارید . بعد کف ظرفتون را کمی روغن بریزید و نصف ق چ زرد چوبه و ۱ ق غ شوید خشک شده را اضافه کنید و با هم مخلوط کنید . الان برنج بریزید و لایه بعدی سبزی ، وسط برنج هم مواد را اضافه کنید . حدود ۱۰ دقیقه بزارید با شعله زیاد بخار کنه ، و بعد شعله را کم کنید و بزارید حدود یک ساعت دم بکشه حالا میگو با پلو آماده برای سرو شده است . نوش جان 😉😋

 

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 23 مهر 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.