خورش غوره بادمجان

خورش غوره بادمجان با گوشت خورش غوره بادمجان خانم گلاور

خورش غوره بادمجان

طرز تهیه و پخت خورش غوره بادمجان شمالی خوشمزه مجلسی با مرغ ، اگر از اختلالات و بیماری های کلیوی رنج می برید بهتر است به هیچ وجه در مصرف بادمجان زیاده روی نکنید، زیرا بادمجان حاوی مقادیر زیادی اگزالات می باشد و به همین جهت می تواند باعث ایجاد سنگ کلیه و مشکلات دیگر در کلیه ها شود.

مواد لازم برای خوراک ۲ نفر

مواد لازم برای تهیه خورش غوره بادمجان

  • نصف مرغ
  • بادمجان ۵ عدد متوسط
  • غوره یک پیاله
  • پیاز خرد شده ۱ عدد
  • گوجه فرنگی نیم کیلو
  • نمک، فلفل، زردچوبه
دستور پخت

طرز تهیه خورش غوره بادمجان

خورش بادمجان یک خورشت بسیار خوشمزه و ملس است ، برای تهیه و پخت این خورشت خوش طعم اگر بخاهید از مرغ استفاده کنید ، باید مرغ را به نمک و زعفران آغشته و بگذارید به مدت یک ساعت استراحت کند ، سپس کمی روغن در ظرف ریخته و مرغ ها را تفت میدهید که هر دو طرف مرغ سرخ و طلایی شود ، بعد از آنکه مرغ ها سرخ شدن از ظرف خارج کرده ، و در همان ظرف پیاز خورد شده را تفت دهید تا سبک و نرم شود ، مقداری فلفل ، نمک و ادویه کاری به همراه گوجه فرنگی که از قبل خرد کرده اید را به پیازه ها اضافه کنید و تفت دهید بعد از مدتی تفت دادن مرغ ها به قابلمه برگردانید ، کمی آب جوش اضافه کنید تا مرغ ها با حرارت ملایم پخته شود ، در این مدت زمان شما باید بادمجان ها را پوست بگیرید و حلقه حلقه کنید .

در مرحله بعد برای اینکه مدت زمان سرخ شدن کم شود ، بادمجان ها را در آب نمک بریزید ، بعد از نیم ساعت آبکشی کنید و در روغن سرخ کنید ، برای اینکه روغن بادمجان گرفته شود ، پس از سرخ شدن آن ها را روی دستمال کاغذی تمیز قرار دهید ، وقتی که متوجه شدید که مرغ ها پخته شدن میتوانید حلقه های بادمجان را به همراه غوره اضافه کنید و اجازه دهید تا ۴۰ – ۳۰ دقیقه بپزند تا خوراک بادمجان شما حسابی جا بیفتد ، حتما امتحان کنید خیلی خوشمزه است .

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 7 مهر 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.