سینی کباب

سینی کباب اهواز سینی کباب رستورانی سینی کباب در کرج سینی کباب تابه ای

سینی کباب

طرز تهیه و پخت سینی کباب خانگی خوشمزه و مجلسی مخصوص درون تابه ، این تابه کباب در ترکیه به کیلیس کباب و  تپسی کباب معروف است و روش پخت آن بسیار ساده میباشد .

مواد لازم برای خوراک ۴ نفر

مواد لازم برای تهیه سینی کباب

  • گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
  • جعفری یک دسته کوچی
  • فلفل چهار عدد
  • پیاز سفید و قرمز ۲ تا ۳ عدد
  • سیر یک حبه
  • گوجه دو عدد برای روی کباب
  • بادمجان یک عدد برای زیر کباب
  • پول بیبر ادویه مخصوص ترکی
  • فلفل سیاه و نمک به مقدار لازم
دستور پخت

طرز تهیه سینی کباب

طرز تهیه برای تهیه یک کباب تابه ای خوشمزه حتما از گوشت گوسفند استفاده نمایید توجه داشته باشید که چربی گوسفند و یا دنبه هم باید به گوشت اضافه کنید . پس از چرخ کردن گوشت ۱عدد پیاز و سیر را خرد کرده و همراه با سبزی جعفری درون مخلوط کن ریخته و مواد را با هم ترکیب کرده سپس آنها را به گوشت چرخ کرده اضافه کنید و بخوبی با هم مخلوط کنید تا کاملا یکدست شوند . سپس ادویه ها را اضافه کنید با دست گوشت را چنگ زده تا ادویه حسابی بخورد گوشت برود .

پس از انجام این مراحل ظرف مخصوص فر را آماده کنید بادمجان را برش زده و در کف ظرف بچینید توجه داشته باشید که ظرف را از قبل چرب نمایید ،  روی بادمجان ها گوشت چرخ کرده را ریخته بطوری که روی بادمجان ها را بپوشاند سپس پیاز را خرد کرده و روی گوشت چیده گوجه فرنگی و فلفل ها را نیز به همین صورت بر روی گوشت قرار دهید ، غذا را برای مدت زمان ۴۵ دقیقه با درجه حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد درون فر قرار دهید تا حسابی جا افتاده و پخته شود .

اگر در هنگام پخت کباب خانگی آب انداخت اجازه دهید تا برای مدت زمان بیشتری درون فر بماند ، این غذا را بر روی اجاق گاز هم میتوانید آماده نمایید .

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 19 آذر 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.