سینی کباب
سینی کباب
سینی کبابطرز تهیه و پخت سینی کباب خانگی خوشمزه و مجلسی مخصوص درون تابه ، این تابه کباب در ترکیه به کیلیس کباب و تپسی کباب معروف است و روش پخت آن بسیار ساده میباشد .
مواد لازم برای خوراک ۴ نفرمواد لازم برای تهیه سینی کباب
- گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
- جعفری یک دسته کوچی
- فلفل چهار عدد
- پیاز سفید و قرمز ۲ تا ۳ عدد
- سیر یک حبه
- گوجه دو عدد برای روی کباب
- بادمجان یک عدد برای زیر کباب
- پول بیبر ادویه مخصوص ترکی
- فلفل سیاه و نمک به مقدار لازم
طرز تهیه سینی کباب
طرز تهیه برای تهیه یک کباب تابه ای خوشمزه حتما از گوشت گوسفند استفاده نمایید توجه داشته باشید که چربی گوسفند و یا دنبه هم باید به گوشت اضافه کنید . پس از چرخ کردن گوشت ۱عدد پیاز و سیر را خرد کرده و همراه با سبزی جعفری درون مخلوط کن ریخته و مواد را با هم ترکیب کرده سپس آنها را به گوشت چرخ کرده اضافه کنید و بخوبی با هم مخلوط کنید تا کاملا یکدست شوند . سپس ادویه ها را اضافه کنید با دست گوشت را چنگ زده تا ادویه حسابی بخورد گوشت برود .
پس از انجام این مراحل ظرف مخصوص فر را آماده کنید بادمجان را برش زده و در کف ظرف بچینید توجه داشته باشید که ظرف را از قبل چرب نمایید ، روی بادمجان ها گوشت چرخ کرده را ریخته بطوری که روی بادمجان ها را بپوشاند سپس پیاز را خرد کرده و روی گوشت چیده گوجه فرنگی و فلفل ها را نیز به همین صورت بر روی گوشت قرار دهید ، غذا را برای مدت زمان ۴۵ دقیقه با درجه حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد درون فر قرار دهید تا حسابی جا افتاده و پخته شود .
اگر در هنگام پخت کباب خانگی آب انداخت اجازه دهید تا برای مدت زمان بیشتری درون فر بماند ، این غذا را بر روی اجاق گاز هم میتوانید آماده نمایید .